“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Kiemelkedő minősítések három intézményben is

Velence, Pécs, Nagyhalász – Két éve kezdték meg a közétkeztetési főzőkonyhák, tavaly pedig a tálalókonyhák élelmiszerbiztonsági és élelmiszerminőségi szempontok szerinti minősítését. Nemrégiben a Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő három intézmény is kiemelkedő pontszámokat érdemelt ki az értékelés során, ezzel is bizonyítva a "Hittel és szakértelemmel" szlogen valóságát.

Program a déli határszakasz tranzit zónáiban

Röszke, Tompa – Hazánk déli határain dolgozik az elkövetkezendő hónapokban a Baptista Szeretetszolgálat munkatársakból és önkéntesekből összeállított csoportja, hogy eleget tegyen annak a felkérésnek, amit nemrégiben az Emberi Erőforrások Minisztériuma intézett a Karitatív Tanács segélyszervezetei felé.

Vujity Tvrtko adománya a Tábitha Gyermekhospice Háznak

Törökbálint – A közelmúltban a tengerentúlról hazaérkezett Vujity Tvrtko televíziós újságíró június 30-án, pénteken adta át dr. Benyó Gábornak, a Tábitha Gyermekhospice Ház főorvosának nagyvonalú adományát.

Gróf András, a REVIP igazgatója Jószolgálatért díjat kapott

Budapest - A hajléktalanokért végzett szociális munka egyéni kategóriájában Gróf András, a Baptista Szeretetszolgálat REVIP Hajléktalanok Átmeneti Szállásnak vezetője lett a 2017. évi elismertje a Jószolgálatért díjak átadásának.

Legutóbb Borsodba jutottak el adományok

Vilmány – Folytatja a legszegényebbek megsegítése érdekében végzett munkáját a Baptista Szeretetszolgálat, legutóbb a keleti „végeken” jártak az adományozási igazgatóság járművei.

Együttműködési szándéknyilatkozat az EMMI-vel, rendkívül kedvező lehetőségek a humanitárius célokért

Budapest – Június 21-én, szerdán Hári Tibor, a Baptista Szeretetszolgálat ügyvezető igazgatója és Soltész Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára együttműködési megállapodást írtak alá. Ennek lényege, hogy megerősítették: folytatódik az a munka, amit a segélyszervezet a Karitatív Tanács tagjaként a minisztériummal karöltve végez a szociális szempontból nehéz helyzetbe került egyének, családok és közösségek, adott esetben más országok polgárainak megsegítéséért.

Segítséget kér egy nehéz helyzetbe került anya!

A Baptista Szeretetszolgálat felhívása Kérjük mindazokat, akik szeretnék támogatni a Bajnóczi család talpra állását, juttassák el pénzbeli támogatásukat a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány számlaszámára „Vácrátóti tűzeset károsultjainak megsegítésére” közleménnyel: KDB Bank: 13555555-55555555-55555555

Vidám órák a fóti gyermekfesztiválon

Fót – A Baptista Szeretetszolgálat csapata értékes programot szervezett a gyerekeknek a június 16-án, 17-én és 18-án megrendezett, immár ötödik országos Nyárköszöntő Fóti Gyermekfesztiválon. Együttműködő partnerünk, a ByTheWay együttes műsora ugyancsak nagy sikert aratott az ifjak körében.

Református-baptista megállapodás: történelmi tanévzáró

Nagyhalász– A jövőt meghatározó, sok szempontból történelmi jelentőségű egyezmény aláírása történt meg június 16-án, pénteken a nagyhalászi Csuha Antal Baptista Általános Iskola tanévet záró ünnepségén.

Több száz szegény családnak osztott segélyt a szeretetszolgálat

Karcag, Simontornya – Május 23-án a helyi baptista gyülekezet közreműködésével mintegy száz nehéz sorsú családon segített adományaival a Baptista Szeretetszolgálat.

Lap tetejére