“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Az új Hétköznapi Hős lesz a Cipősdoboz Gála háziasszonya

Kistárkány - Ismét kiosztották a Hétköznapok Hőse díjat, amelyet ezúttal, átlépve az országhatárt, Szlovákiában adtak át. A díjazott egy 19 éves felvidéki magyar gimnazista, Bálint Stefánia, akinek köszönhetően immár külhonban is lesz cipősdoboz gyűjtőpont.

Köszönet a támogatásért, amely a korábbiaknál is nagyobb mértékű!

Miután közzétették az idei 1 százalékos adófelajánlások adatait, a Baptista Szeretetszolgálat vezetői, munkatársai és önkéntesei hálás szívvel gondolnak azokra, akik bizalmukról biztosították az idén 22 éves segélyszervezetet. Szenczy Sándor elnök közleményben köszönte meg a támogatást.

Egy édesanya várja a segítséget, neves művészek lépnek fel az érdekében

Budapest – Jótékonysági estet szervezett a Baptista Szeretetszolgálat egy nehéz helyzetbe került édesanya érdekében, aki súlyos megpróbáltatások után kénytelen élni.

Letettük az épülő logisztikai központ alapkövét, új fejlesztés kezdődött

Pákozd – Letettük hétfőn a Baptista Szeretetszolgálat pákozdi logisztikai központjának alapkövét, amelyre több más fejlesztés mellett mintegy 638 millió forintot nyertünk el európai uniós pályázaton.

Az igazságügyi miniszter volt az öregdiák a baptista gimnáziumban

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat idén hetedik alkalommal tartotta meg országos tanévnyitóját, s már nem először tette ezt a budapesti Kőrösi Csoma Sándor Két Tanítási Nyelvű Baptista Gimnáziumban. Az eseményen mások mellett köszöntőt mondott Dr. Trócsányi László igazságügyi miniszter is, az intézmény öregdiákja.

Tanévnyitó és ünnep az új épületbe költözött baptista középiskolában

Szeged – A Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában a 2018-2019-es tanévben szeptembertől országszerte 50 baptista oktatási intézményben közel 15 ezer diák kezdi meg a tanévet. A szegedi tanévnyitó ünnepségen új épületet is avattak.

Baptista oktatás és honvédelem: együttműködés a Kadét Programban

Budapest – A Katonai alapismeretek elnevezésű tantárgy oktatásával minap egy kiváló fővárosi baptista oktatási intézmény is bekapcsolódott a Magyar Honvédség úgynevezett Kadét Programjába.

Hit és szakértelem: az idei volt a hetedik baptista oktatási konferencia

Szigetszentmiklós – Augusztus 22-én, szerdán a szigetszentmiklósi baptista gyülekezet imaházában találkoztak a baptista oktatási szakemberek, intézményvezetők, pedagógusok, hogy meghallgassák az előadókat és egymás véleményét, így 2018-ban a fenntartó hetedik oktatási konferenciáján cseréljenek eszmét a gondokról, a jövőben rejlő kihívásokról és lehetőségekről.

Csaba Testvér gyermekeivel a Balatonnál

Zamárdi – A Baptista Szeretetszolgálat és a Fővárosi Gyermekvédelmi Központ a közelmúltban 30 fős tábort szervezett hátrányos helyzetű gyerekek számára Zamárdiban.

Márka üdítő rendőröknek, katonáknak, beteg gyerekeknek és másoknak

Budapest – Nagy mennyiségű, kiváló minőségű üdítőt juttatott el rendvédelmi és más szervezetekhez, kórházakhoz a Baptista Szeretetszolgálat Tisztelet a Hősöknek elnevezésű programja. Az akció rövidesen folytatódik.

Lap tetejére