“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Jótékonysági árverés a Tábitha Gyermekhospice Házért

Törökbálint – Támogatási megállapodást kötött az Innoexpo Kft. a törökbálinti Tábitha házzal, amelynek célja az életet veszélyeztető, életet rövidítő betegségekben szenvedő gyermekeket segítő intézmény munkájának támogatása. A ház fenntartója a Baptista Szeretetszolgálat.

A Billy Graham Gyors Reagálású Egység vezetői a Közszolgálati Egyetemen

Budapest – A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karára is ellátogattak a Billy Graham Gyors Reagálású Egység vezetői, akik novemberben a Baptista Szeretetszolgálat és a Magyarországi Baptista Egyház meghívására érkeztek Magyarországra.

Örömteli Mikulásnap a Baptista Szeretetszolgálattal a Nagycirkuszban

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat támogatóinak köszönhetően idén is megszervezte a Mikulásnapot, ezzel szerezve örömet mintegy 1500 gyermekotthonban nevelkedő és hátrányos helyzetű gyermeknek, nagycsaládosnak.

Cipősdoboz Akció 2018: Chuck Norris válaszolt az újságírók kérdéseire

Budapest (MTI) - Jövőre visszatérek a filmvászonra: februárban egy autóversenyzős film, egy NASCAR-történet forgatásán veszek részt – mondta Chuck Norris hétfőn az MTI kérdésére. Az amerikai akciófilmsztár és egykori karatebajnok a Baptista Szeretetszolgálat meghívására egy jótékonysági rendezvényen vett részt Budapesten.

Egynapos szeminárium: reményt adni válság idején a hit és a szeretet erejével

Budapest - Telt házzal, nagy érdeklődés mellett rendezte meg a Baptista Szeretetszolgálat és a Magyarországi Baptista Egyház november 10-én, szombaton a Billy Graham Gyors Reagálású Egység egynapos szemináriumát a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsa székházában.

Egyre bővülő szolgáltatásokkal a hajléktalan léthelyzetben élőkért

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat bővülő szolgáltatásokkal alkalmazkodik a hajléktalan-ellátás területén tapasztalható megváltozott körülményekhez, jogi helyzethez.

A Baptista Szeretetszolgálat meghívására Budapestre érkezik Chuck Norris

Budapest Aréna, 2018. november 24., szombat 18 óra: Az egykori legendás akcióhős, a híres színész, Chuck Norris Magyarországra érkezik feleségével, hogy részt vegyen a Baptista Szeretetszolgálat karácsonyi jótékonysági rendezvényén, a Cipősdoboz gálán. Ezzel útjára indítja az országos akciót, mely során cipősdoboznyi ajándékokat gyűjtünk a rászoruló gyermekeknek.

Közel kétmillió forintot gyűjtöttünk össze Alföldi Melindának

Budapest – Jótékonysági koncertet szervezett a Baptista Szeretetszolgálat Alföldi Melinda javára, aki kezdeményezésünk nélkül nem tudta volna kifizetni lábprotézisét. A fergeteges koncerten fellépett Tóth Vera, Radics Gigi, Mező Misi, Emilió és Talán Attila.

Jelöléseket vár a Jószolgálat-díj!

Budapest – November 30-ig várják a jelöléseket a Jószolgálat-díjra az elismerés honlapján (www.joszolgalatdij.hu). A zsűri tagja Gál Dávid, a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány kuratóriumának titkára, ügyvezető igazgató is.

Rollerpályát építettek maguknak a fogyatékkal élők

Vác – A Baptista Szeretetszolgálat Szorgos Kezek Háza nappali ellátó intézményében október 5-én, pénteken 14 órakor átadták azt a rollerpályát, amit jelentős részben fogyatékkal élő barátaink építettek.

Lap tetejére