“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

A Bosch munkatársai szépítették a készülő új Családok Átmeneti Otthonát

Budapest – A Bosch cég munkatársainak önzetlen felajánlása nyomán szépülhetett a rövidesen elkészülő Családok Átmeneti Otthona a főváros 15. kerületében.

Vidám Gyermeknap a Baptista Szeretetszolgálat szervezésében

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat ebben az esztendőben is megszervezte Vidám Gyermeknap elnevezésű hagyományos gyermeknapi rendezvényét, amelynek során a segélyszervezet mintegy 1300 gyermeket látott vendégül kísérőikkel a Fővárosi Nagycirkuszban.

T a n é v n y i t ó 2 0 1 9: segítségeddel fesztivált nyerhet az iskolád!

Támogasd az iskolakezdést ott, ahol a legnehezebb a szeptember és nyerj iskoládnak egy Évnyitó Fesztivált! Mező Misi a talpalávalót, Polgár Tünde a jó hangulatot, a Baptista Szeretetszolgálat a „vásárfiát” és a remek falatokat biztosítja a nagyszerűnek ígérkező eseményhez. Gyűjtsétek össze június 3. és 14. között azt, amire már nincs szükségetek, mert sok lett, kicsi lett, más kellett, vagy éppen megmaradt, de még használható, ám nélküle Ti se kezdtétek volna el a sulit! A Baptista Szeretetszolgálat pedig eljuttatja az adományokat oda, ahol arra a legnagyobb szükség van.

A gratuláció és a köszönet hangjai a segélyszervezet konferenciáján

Galyatető – A Baptista Szeretetszolgálat 2019. évi, sorrendben nyolcadik országos vezetői konferenciáját május 15-én és 16-án rendezték meg. A segélyszervezet irányítói, szociális és oktatási területen dolgozó vezetői és munkatársai két napon át összegezték és értékelték az elmúlt időszak eredményeit, beszéltek a terveikről és előadásokat hallgattak meg a legfontosabb programokról.

Bíró Heni az Ultrabalatonon fut a fogyatékkal élő gyerekekért!

Balatonfüred – Bíró Heni, a Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági futója újabb versenyt teljesít a váci intézményünkben ellátott gyermekekért. Útnak indult az Ultrabalaton mezőnye!

Fejlesztés a hátrányos helyzetű gyermekekért a Bükk egyik falujában

Bükkszentmárton – A Baptista Szeretetszolgálat nevelőszülői hálózatának tagjai, szülők és gyermekek lesznek a kedvezményezettjei annak a fejlesztésnek, amely hetekkel korábban a Bükk-hegység egyik falujában kezdődött el. A projekt résztvevői és a helybéliek április 24-én, szerdán találkoztak a helyszínen, hogy rövid ünnepség keretein belül üdvözöljék a beruházás sikerét.

A szeretetszolgálat által támogatott sakkozó a világ legjobbjai között

Astana – Március 5-től 14-ig zajlott a 12. férfi és a 7. női sakk-csapatvilágbajnokság a kazahsztáni Astanában, amelyen a magyar női válogatott tagjaként a Baptista Szeretetszolgálat támogatott oktatója, Terbe Julianna is részt vett.

A Repülő Sirályok most is mosolyt varázsoltak az arcokra

Vác, Tápióbicske, Pánd – Már négy éve tart az együttműködés az angol hátterű „The Flying Seagull” elnevezésű bohóctársulat és a Baptista Szeretetszolgálat között. A társulat azzal az egyszerű és nemes céllal járja a világot, hogy mosolyt varázsoljon a hátrányos helyzetű, beteg, vagy sérült gyermekek arcára. Idén márciusban ismét Magyarországra látogattak.

Szépség a szegénységben: nőnap rászoruló lányoknak és asszonyoknak

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat munkatársai szépségnapot szerveztek március 9-én, szombaton Kőbányán, a Baptista Szolgáltató Centrum Maglódi úti telephelyén. A rendhagyó rendezvénnyel nőnap alkalmából kívántak az érintetteknek örömet okozni.

A Baptista Szeretetszolgálatnak gyűjtenek ruhákat a Corvinus hallgatói

Budapest – Márciusban a Négyszoba Galéria ad helyet a Corvinus Művészeti Akadémia által szervezett programsorozatnak, amely alatt a rászorulókról sem feledkeznek meg a szervezők.

Lap tetejére