“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

A „frontvonal” kórházai közül legutóbb a székesfehérvárit segítettük

Székesfehérvár - Az összefogás jegyében folyamatosan érkeznek az adományok a karitatív szervezetekhez, majd a járványügyi helyzetben kiemelt kórházakhoz. Minap a fehérvári kórháznak adtunk át értékes adományt.

Vetőmagot vittünk több településre, hogy legyen friss zöldség és virág a portákon

Magy, Besenyőd, Rohod – Száz darab, zöldség és virág vetőmagból álló csomaggal segítették a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai több település családjait.

Az államtitkár jelenlétében kapott védőfelszerelést a Szeretetotthon

Pécs – Soltész Miklós államtitkár jelenlétében kapott április 22-én védőeszközöket a Baptista Szeretetszolgálat pécsi Szeretetotthona.

Élelmiszercsomagok a rászorultaknak, étel és ital az egészségügyieknek

Mátészalka, Nagyecsed, Békés – Az elmúlt időszak segélyezéseit folytatva a Baptista Szeretetszolgálat április 23-án, illetve 24-én egy újabb segélyszállítmány szétosztását végezte el két szabolcsi és egy békési településen.

Most otthonról is tudsz segíteni!

Ha van lehetőséged, gondolj a bajba jutott, kisgyerekes, nélkülözésben élő családokra, munkájukat vesztett szülőkre, ahol már "home office" sincs, és küldj nekik egy kosárnyi ételt; egy kosárnyi kedvességet! Tudasd velük, hogy nincsenek egyedül! Felajánlásodat a Neked Terem összeállítja, a Baptista Szeretetszolgálat pedig eljuttatja oda, ahol a legnagyobb szükség van rá!

Közös felhívás az adó 1% felajánlására

#odaADOm elnevezéssel közös figyelemfelhívó akciót indít a hat nagy karitatív szervezet. Céljuk, hogy minél többen rendelkezzenek adójuk 1 százalékáról. 2019-ben több mint kilencmilliárd forinttól estek el a civilek.

Azokat is segítjük, akik a legtöbbet teszik értünk ebben a helyzetben

Budapest – Egyebek mellett hétezer gyros tálat osztottak szét az elmúlt negyven napban Baricz Dezső programvezető szervezésében a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei fővárosi egészségügyi intézmények dolgozói között.

Szájmaszkok és arcpajzsok hajléktalanok ellátását végző intézményeknek

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat oktatási és szociális intézményeiben folyamatosan készítik a szájmaszkokat, a Seregélyesi Baptista Általános Iskolából például már több ezer különleges anyagból összeállított darabot küldtek el oda, ahol arra nagy szükség van.

Szabolcsi településeken osztottak frissítőt a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai

Rohod, Laskod, Levelek, Nyíribrony – A Baptista Szeretetszolgálat munkatársai a Gryphon Business Consulting Kft. nagylelkű felajánlásának köszönhetően némi frissítő herbál teával kedveskedhettek több mint félezer Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei óvodás és kisiskolás számára.

Újabb segélycsomagokat kerültek a legjobban rászorultakhoz

Mátészalka - Az elmúlt időszak segélyezéseit folytatva a Baptista Szeretetszolgálat április 9-én, csütörtökön indított útjára a pákozdi logisztikai központból, illetve a mátészalkai regionális raktárból egy újabb segélyszállítmányt, amely összesen 250 adag tartós élelmiszercsomagot tartalmazott.

Lap tetejére