“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Cipősdoboz ajándékok érkeztek a segélyszervezethez a parancsnokságról

Pákozd - Cipősdoboz ajándékokat adott át december 10-én, csütörtökön a Közép-európai Többnemzeti Hadosztály-parancsnokság a Baptista Szeretetszolgálat pákozdi logisztikai központjában.

Idén is útjára indult az adventkor ajándékokat gyűjtő Mikulástroli!

Budapest – A Mikulástrolin ajándékokat is várnak, amelyeket rászoruló gyerekekhez juttat majd el a Baptista Szeretetszolgálat. Tehát az együttmúködés folytatódik.

Pécsi Szeretetotthonunk az UniCredit Banktól is segítséget kapott

Pécs – Fertőtlenítő eszközöket kapott a Baptista Szeretetszolgálat Szeretetotthona december első napján az Önkéntes Központ Alapítvány közreműködésével az UniCredit Banktól.

Idén is dobozolásra hív a Baptista Szeretetszolgálat

Minden eddiginél nagyobb szükség van az összefogásra, ezért a Baptista Szeretetszolgálat a jelenlegi pandémiás helyzetben is elindítja karácsonyi adománygyűjtő kampányát, a 17. Országos Cipősdoboz Akciót.

Ózongenerátor adomány érkezett a Cipősdoboz Akció részére

Kecskemét – A járványhelyzetre való tekintettel a Szinimpex Kft. idén ózongenerátorral segíti a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Akcióját.

A dm ismét a beteg gyermekek érdekében ajánlotta fel anyagi támogatását

Törökbálint – A dm újabb, ezúttal egymillió forintos adománnyal segítette a törökbálinti Tábita Gyermekhospice Ház működését.

Ózongenerátoros fertőtlenítő berendezést kapott a pécsi Szeretetotthon

Pécs – A Baptista Szeretetszolgálat Szeretetotthona a Porsche Hungária kampányának és a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanáccsal való közreműködésnek köszönhetően egy magyar gyártmányú ózongenerátoros fertőtlenítő berendezést, valamint a működtetéséhez szükséges hatóanyagot kapott.

"Szeresd felebarátodat, mint magadat!"

November 12-én ünnepeljük a Szociális Munka Napját, elismerjük és megköszönjük azok odaadó és áldozatos munkáját, akik az egyik legnehezebb hivatás szakemberei az elmúlt évtizedek legnehezebb időszakában.

Születésnap, karantén idején: Júlia néni 100 éves lett!

Pécs – A Baptista Szeretetotthon lakója, Hubert Sándorné november 5-én ünnepelte 100. születésnapját. A járványhelyzethez igazodva, egy nem szokványos születésnapi ünnepségen köszöntötték őt az intézmény munkatársai, valamint a lakótársak.

Munkatársakat keres a Baptista Integrációs Központ

Szociális munkatársak számára hirdetett állásokat a fővárosi székhelyű Baptista Integrációs Központ.

Lap tetejére