“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

VITAVERSENY TÉMABEJELENTÉS

Bejelentjük a #ClimateOfChange vitaverseny első fordulójának témáját.

A hajléktalanszállók lakói is megkapták az első koronavírus elleni védőoltást

Budapest - Január utolsó napjaiban a Baptista Szeretetszolgálat hajléktalan-ellátással foglalkozó szociális intézményekben is járt az oltócsoport.

Harmincezer Béres Csepp kerülhet a legnagyobb veszélyben lévőkhöz

Budapest - A koronavírus okozta járványhelyzetben harmincezer üveg Béres Cseppet ajánlott fel a Béres Gyógyszergyár Zrt. a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanácsnak, amelynek egy részét, ötezer darabot a Baptista Szeretetszolgálat juttat el rövidesen a legjobban rászorultakhoz.

Megnyitotta kapuit leendő napközisei előtt a Napraforgók Háza

Székesfehérvár – A Baptista Szeretetszolgálat egyik legfiatalabb, nappali ellátást nyújtó intézménye a Napraforgók Háza, amely szeretettel várja leendő ellátottak és önkéntesek jelentkezését.

A 2020-as év fényképekkel elmesélve

A Baptista Szeretetszolgálat idei esztendeje, fényképekkel elmesélve... Íme, ilyen lett a 2020-as albumunk, bár természetesen korántsem teljes az összeállítás.

Számítógépeket kapott a Baptista Szeretetszolgálat a Penny Market Kft.-től

Budapest, Kiskunlacháza - A Baptista Szeretetszolgálat értékes adományt kapott az ünnepek előtti napokban.

Több mint 34.000 gyermek örülhetett idén Cipősdoboz ajándéknak

Pákozd – 34.170 cipősdoboz ajándékot, mintegy 100 millió forint értéket, gyűjtött össze a 2020-as évben a jótékonysági programot 17. alkalommal lebonyolító Baptista Szeretetszolgálat. A legnépszerűbb karácsonyi adakozási formát, a Cipősdoboz Akciót ebben az évben számos, előre nem tervezhető nehézség ellenére is sikerült megvalósítani. A kampány a koronavírus járvány miatt feleannyi gyűjtőponton tudta fogadni az adományokat, és a szigorú egészségügyi előírásoknak is meg kellett felelnie.

Elismerések, díjak a 2020-as év végén

A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje munkájukat. A 2020. év elismeréseit idén nem volt mód a korábban megszokott ünnepség keretein belül átadni, ám ez semmit sem von le értékükből.

A Napraforgók Háza biztonságáért : nagy szükség van ilyen intézményekre

Székesfehérvár - Ózongenerátoros fertőtlenítő berendezést kapott a Napraforgók Háza fogyatékosok napközi otthona.

Tüzelőhöz segítettük azokat, akik ennek nagyon nagy hasznát veszik

Budapest – Több mint hétmillió forint értékű, korábban lefoglalt raklapot sikerült tüzelő formájában eljuttatnia a rászorulókhoz a Baptista Szeretetszolgálat Adományozási Igazgatóságának.

Lap tetejére