“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Emberséggel és szeretettel, nehéz sorsú családok gyermekei között

Székely – A Baptista Szeretetszolgálat négy kelet-magyarországi helyszínen, Rohodon, Székelyen, Magyon és Besenyődön szervezett nyári táborokat – az első turnusban június 15-től 22-ig, majd június 23-tól 29-ig – elsősorban rászorult helyzetben élő családok gyermekei számára, lelkes önkéntesek segítségével.

Serpa a baptista otthonban, akinek a kedvesség a legnagyobb szakértelme

Pécs - Parfé után egy újabb, ugyancsak fiatal labrador kutya, Serpa lett állandó látogatója a Baptista Szeretetszolgálat OSZSK Pécsi Gondozási Központjának. Serpa elődjéhez hasonlóan máris sok örömteli pillanatot ajándékozott az idős ellátottaknak és a gondozóknak.

Kétszáz gyermeknek szerezhettünk meglepetést támogatóink segítségével

Budapest – Gyermeknap alkalmából több mint kétszáz gyermeknek szerzett nem kis meglepetést a Baptista Szeretetszolgálat a Pizza King, a Márka üdítő és a Detki Keksz támogatásával. Köszönjük önkénteseinknek is a nagylelkű segítséget!

Együttműködési megállapodást kötött az Emmi és a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - Stratégiai együttműködési megállapodást kötött az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány, a dokumentumot csütörtökön ünnepélyes keretek közt írta alá Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere, valamint Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat elnöke.

Másfél millió védőmaszkot vett át hasznosításra a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - Tízmillió maszkot ajánlott fel a kínai Chi Fu Investment Fund Management Zrt. a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanácsnak. A Baptista Szeretetszolgálat a többi segélyszervezethez hasonlóan ebből 1,5 millió darab célba juttatását végzi el.

Tizedik éve egyfolytában bajnok a baptista robotika csapata!

Törökszentmiklós, Kisújszállás - Az idei a 10. egymást követő év, amikor a Baptista Szeretetszolgálat csapata a robotika területén országos bajnoki címet szerez! Kiemelkedő tehetségeink az elmúlt évtizedben összesen 137 dobogós helyezést értek el világ és Európa-bajnokságokon, valamint országos robotika versenyeken.

VITAVERSENY TÉMABEJELENTÉS - FELSŐOKTATÁS - 3. forduló

Bejelentjük a #ClimateOfChange vitaverseny felsőoktatási fordulójának második témáját.

Baptista oktatási intézmény csatlakozott a Honvéd Kadét Programhoz

Nyíradony - Együttműködési megállapodást kötött a Honvéd Kadét Programhoz történő csatlakozásról a Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő nyíradonyi Kölcsey Ferenc Baptista Általános Iskola, Gimnázium, Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium a Magyar Honvédség 2. vitéz Vattay Antal Területvédelmi Ezred 3. Oláh Sándor Területvédelmi Zászlóaljával.

VITAVERSENY TÉMABEJELENTÉS - KÖZÉPISKOLAI DÖNTŐ

Bejelentjük a #ClimateOfChange vitaverseny középiskolai döntőjének témáját.

VITAVERSENY TÉMABEJELENTÉS - FELSŐOKTATÁS - 2. forduló

Bejelentjük a #ClimateOfChange vitaverseny felsőoktatási fordulójának második témáját.

Lap tetejére