“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Fogyasztó kúra: program a fogyasztói tudatosság növelése érdekében

Vác - A Magosfa Környezeti Nevelési és Ökoturisztikai Alapítvány projektjének címe a NoPlanetB elnevezésű program végrehajtása során: Fogyasztó kúra – kiadvány és képzés a fenntartható fogyasztási tudatosság növeléséért.

Call for applications for public opinion research organizations

Tender call for European public opinion research within the framework of the #ClimateOfChange project

Kizöldült az udvar a Cserepka Iskolában

Pécs – A „Miénk a Suli” Közhasznú Alapítvány Zöld Pont elnevezéssel valósított meg önálló projektet a NoPlanetB elnevezésű program során. A pécsi Cserepka Iskola a „Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola” címének elnyerése után fontos mérföldkőnek tekintette a Zöld Pont kialakítását az intézmény udvarán, amit az alsó tagozatos diákok a környezeti nevelés részeként vettek birtokukba.

Láthatatlan segítők: a 2020-as Jószolgálat-díj nyerteseinek listája

Budapest – Minden eddiginél több jelölt és közönségszavazat érkezett a Jószolgálat-díj 2019/2020-as évadában. A Twickel-Zichy Mária Terézia Közhasznú Alapítvány által már negyedik alkalommal meghirdetett kezdeményezés célja elismerni és minél szélesebb körben megismertetni a szociális szektorban dolgozó szervezeteket és önkéntes segítőket, civil közösségeket.

Közlemény

A könnyebb és hatékonyabb álláskeresés alternatívája a BIK-nél

Budapest – Partnereivel fontos projekt megvalósításába fogott a Baptista Integrációs Központ az álláskeresők érdekében.

Tizenöt darab elektromos kórházi ágyat kapott a Szeretetotthon

Pécs – A Baptista Szeretetszolgálat Malomvölgyi úti Szeretetotthonának dolgozói 15 darab elektromos kórházi ágyat vehettek át június 26-án, pénteken délelőtt a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács segítségével a fenntartótól. Az átadáson jelen volt Gyuró Anikó Katalin intézményvezető mellett Dr. Szilágyi Béla, a segélyszervezet elnöke és Hári Tibor, a szeretetszolgálat ügyvezető főigazgatója is.

Zöld Kör: kis települések, nagy tettek

Hajdúböszörmény - NoPlanetB projekt: Az őshonos gyümölcsfák ültetése volt a legnagyobb „durranás”

Pályázati lehetőség közvélemény kutató szervezeteknek

Ezúton tájékoztatjuk azokat a szervezeteket és intézményeket, amelyek EU szintű közvélemény kutatások lebonyolításával foglalkoznak, hogy az olasz GVC-WeWorld a #ClimateOfChange projekt keretében a napokban európai közvélemény kutatási pályázatot hirdetett meg.

Autós felvonulás a főváros utcáin, rászoruló gyerekek örömére

Budapest - Ismét 150 rászoruló gyermek részére szervezett felvonulást Budapest útjain a Baptista Szeretetszolgálat.

Lap tetejére