“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Híd Kárpátaljáért összefogás

A Híd Kárpátaljáért összefogás keretében a karitatív szervezeteink szálláshelyek és befogadó családok jelentkezését, valamint étkezési kapacitások és tartós élelmiszer felajánlását várják.

Csak a jéghegy csúcsát látjuk

Minden évben február 22-én van a bűncselekmények áldozatainak napja. Toszeczky Renáta, a Baptista Szeretetszolgálat emberkereskedelem elleni programjának szakmai vezetője értékelte a jelenlegi helyzetet.

Mérlegképes könyvelő-pénzügyi munkatárs állást hirdet a Baptista Szeretetszolgálat

Szervezetünk központi irodájába keressük az önállóan és csapatban is dolgozni tudó, legalább 3 éves gyakorlattal rendelkező munkatársunkat, teljes munkaidőben.

Újabb adomány a LIDL Magyarországtól, nagyobb léptékekben folytatódhat a rászorultak ellátása

PÁKOZD - Nagy mennyiségű adomány érkezett a Baptista Szeretetszolgálat logisztikai központjába, ahonnan folyamatos a rászorultak ellátása.

A Baptista Szeretetszolgálat meghívására Magyarországra látogatott Nabil Costa

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálatot immár közel húsz éves kapcsolat fűzi a libanoni baptistákhoz, ezért is érkezett hazánkba január végén Nabil Costa, a Libanoni Szociális és Oktatási Társaság vezérigazgatója, a Libanoni Evangéliumi Iskolák főtitkára, a Baptista Világszövetség volt alelnöke.

Látásadó oktatási missziós konferencia

Tiszafüred - „Őszinte, felszabadult alkalom volt. Az őszinteség utat nyitott a valós problémákról való beszélgetésre. Természetes módon megosztottuk egymással a szolgálatból fakadó kérdéseinket, tapasztalatainkat vagy akár a félelmeinket is. Isten jelenléte kézzelfogható volt. Most világosan látom, hogy mi a dolgom” – összegezte egy résztvevő, mit jelentett számára a Baptista Szeretetszolgálat február 2–3-án megtartott látásadó oktatási missziós konferenciája.

Élelmiszer adományok az ellátottak részére

Folytatódik az évek óta tartó sikeres együttműködés a Magyar Élelmiszerbank Egyesülettel.

Projekt asszisztenst keres a Baptista Szeretetszolgálat!

A feladat: európai uniós és állami támogatási forrásokkal megvalósításra kerülő projektekhez kapcsolódó projekt asszisztensi feladatok ellátása.

Közös ételosztást szervezett a Baptista Szeretetszolgálat és az Óbudai Egyetem

Budapest - 2022. január 29-én, szombaton az Óbudai Egyetem humanitárius műveletek menedzser képzésben résztvevő hallgatói gyakorlatot szerveztek, melynek keretén belül meleg ételt biztosítottak a kerület, valamint a főváros rászoruló lakóinak – ötszáz főnek – a Baptista Szeretetszolgálat közreműködésével.

Nemzetközi vitaverseny döntő volt Brüsszelben

Brüsszel - Hazai fiatalok is részt vettek azon nemzetközi vitaversenyen, melynek fináléját 2021. november 13-án Brüsszelben rendezték meg.

Lap tetejére