“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Munkatársaink megkezdték a munkálatokat Ecuadorban

Szerdán megkezdte munkáját Ecuadorban az egy orvosból két ápolóból, és egy logisztikai szakemberből álló négy fős magyar-amerikai szakembercsapat.

Dutch and Hungarian Donations Arrived to Transcarpathia

Kisdobrony (Mala Dobron') – On April 19th, a Hungarian and Dutch Donation was brought to Transcarpathian families living in extreme poverty.

Holland-magyar adomány érkezett Kárpátaljára

Kisdobrony – Újabb közös magyar-holland adomány érkezett április 19-én, kedden a kárpátaljai község mélyszegénységben élő rászorultjainak megsegítésére.

Képzési lehetőség humanitárius tevékenységgel foglalkozó szervezetek részére

Budapest – Olyan szervezetek jelentkezését várja a Baptista Szeretetszolgálat, amelyek humanitárius segítségnyújtással és önkéntesek menedzselésével foglalkoznak.

Aid is on its Way to Ecuador hit by an Earthquake

Budapest – Hungarian Baptist Aid is bringing its help to the Northern land of Ecuador hit by a 7.8 earthquake. On Saturday, at least of 272 people died and more than two thousand people were injured.

Úton van a földrengés sújtotta Ecuador felé a magyar és az amerikai baptisták közös segítsége

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat segítséget nyújt a 7,8-as erősségű földrengés által sújtott Ecuador északi partjainál. A szombati földrengésben legalább 272-en meghaltak és több mint kétezren megsérültek.

Most sem maradtak érmek nélkül

Szeged, Budapest, Seregélyes – Április első felében rendezték Szegeden a Diákolimpia országos tollaslabda döntőjét, majd néhány nappal később a fővárosban a nemzeti bajnokságot. A több száz fiatal között sok seregélyesi diák is versenyzett és remek eredményeket ért el.

A segélyszervezet munkájáról, a kereszténység helyzetéről

Debrecen – Az EURO Baptista Gimnáziumban tartott előadást április 14-én, csütörtökön a Baptista Szeretetszolgálat munkatársa, aki több más mellett a keresztényüldözésről is beszélt.

Előadás a drogfogyasztás veszélyeiről kétszáz diák előtt

Esztergom – A kábítószer-fogyasztás veszélyeiről és a droggal kapcsolatban számos egyéb, fontos tudnivalóról tartott előadást a Baptista Szeretetszolgálat munkatársa minap kétszáz diák előtt.

Ízek, formák, barátságok: nagyszerű hazai siker a 21. gasztronómiai versenyen

Tapolca – Április 12-én, kedden rendezte meg a Széchenyi István Baptista Gimnázium és Szakközépiskola hagyományos nemzetközi gasztronómiai versenyét, amelyre Németországból, Franciaországból és Lengyelországból is érkeztek csapatok. A tapolcai fölény vitathatatlan volt.

Lap tetejére