“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Valami új született

Budapest - Az előttünk álló 2017-es esztendő a reformáció emlékéve lesz. Papp János, a Magyarországi Baptista Egyház elnöke ennek jelentőségéről osztja meg gondolatait.

Aloha, Vaiana!

Sárosd – A Csendes-óceán szigetvilága számos csodát rejt, egyedülálló szépségének nincs párja a világon. A Baptista Szeretetszolgálat közvetítésével és a Cinema City pályázatával egy másodikos osztálynak egészen egyedülálló módon sikerült betekintést nyernie e szemkápráztató világba.

Az Utcafront várja az adományokat!

Budapest – Bár az utóbbi napokban enyhült az idő, nem szabad megfeledkezni arról, hogy télen a hajléktalanok sokkal inkább ki vannak téve az időjárás viszontagságainak, mint máskor. A Baptista Szeretetszolgálat munkatársai arra hívják fel a figyelmet, hogy szükség lenne pokrócokra, kabátokra, hálózsákokra, téli cipőkre, zoknikra, kesztyűkre, nadrágokra és pulóverekre. A felajánlások ügyében Kalló Zoltánné várja az értesítéseket az utcafront@baptistasegely.hu címen, vagy a 06-1-2609855-ös telefonszámon.

Ajándék a határon szolgálatot teljesítőknek és a katonacsaládoknak

Budapest, Hódmezővásárhely, Algyő – A Tisztelet a Hősöknek elnevezésű program keretében mikuláscsomagot kaptak a Baptista Szeretetszolgálattól a határ menti feladatokban résztvevő katonák, majd az ünnepek előtt ezer ajándékcsomagot osztottak szét katonacsaládok között.

Idén is sikerrel zárt a Cipősdoboz Akció: 41 ezer ajándék a rászorultaknak

Budapest – Mintegy 41 ezer cipősdoboz ajándékot gyűjtött össze a 2016-os évben a jótékonysági programot tizenhárom éve életre hívó Baptista Szeretetszolgálat. Az évről-évre töretlenül népszerű Cipősdoboz Akció központi bázisa idén is a budapesti Deák téren található Cipősdoboz Vár volt. A kampány idén újabb gyűjtőpontokkal bővült, és már második évben volt elérhető a csomagkövetés, vagyis a felajánlók egy része nyomon követhette, melyik településre kerül az általa elkészített ajándék.

Karácsonyi hangulat a menekültek között

Budapest – Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is megszervezték hagyományos ünnepi vacsorájukat a Baptista Integrációs Központ Menekülteket és Oltalmazottakat Befogadó Családok Átmeneti Otthonainak dolgozói és lakói.

Call for Consultancy

Hungarian Baptist Aid is seeking consultancy to create a guidance document to support NGOs in becoming EUAV national focal points.

Tartós élelmiszer és meleg étel az adományból

Seregélyes – Tízezer eurót, azaz több mint 3 millió forintot adományozott a Baptista Szeretetszolgálat Alapítványnak a C & A Foundation. Az összegből a segélyszervezet tartós élelmiszert tartalmazó ajándékcsomagot állított össze és oszt szét, valamint meleg étkeztetést biztosít a következő hónapokban a rászorultaknak.

Cipősdoboz Gála: ünnep a gyerekekkel és Szandival

Budapest – Negyvenezernél is több cipősdoboz ajándékot gyűjtött össze a 2016-os évben a jótékonysági programot tizenhárom éve életre hívó Baptista Szeretetszolgálat. Az évről-évre egyre népszerűbb Cipősdoboz Akció központi bázisa idén is a budapesti Deák téren található Cipősdoboz Vár volt. A kampány idén újabb gyűjtőpontokkal bővült, és már második évben lett elérhető a csomagkövetés, vagyis a felajánlók egy része nyomon követhette, melyik településre kerül az általa elkészített ajándék.

Psychosocial support and awareness raising in the light of migration crisis

A new regional project supported by the International Visegrad Fund

Lap tetejére