“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Várjuk az adományokat horvátországi segélyprogramunk folytatásához!

Budapest, Pákozd – A Baptista Szeretetszolgálat folytatja az adományok gyűjtését a horvátországi földrengéskárosultak javára. A tárgyi adományok átvétele két helyszínen lehetséges.

Dolgozik a Baptista Szeretetszolgálat segélycsoportja Horvátországban

Petrinja - Január 9-én érkezett meg Horvátország földrengés sújtotta területére a Baptista Szeretetszolgálat második, két tonnás segélyszállítmánya, amely elsősorban raktársátrakat, áramfejlesztőket, fertőtlenítő és higiéniai szereket, tartós élelmiszert, téli ruhaneműt tartalmazott.

Megérkezett az első adomány: horvát-magyar együttműködés a segélyezésben

Élelmiszert, ivóvizet, takarókat, téli ruházatot, generátorokat, valamint pénzügyi segítséget kértek a horvát baptisták a magyarországi Baptista Szeretetszolgálattól.

Hollandia: külföldön élő magyarok is örömmel adományoztak

Pákozd - December 15-én, kedden a hollandiai Dreumelből érkezett egy 816 cipősdobozt tartalmazó szállítmány a Baptista Szeretetszolgálat pákozdi logisztikai központjához.

Hazaérkeztek munkatársaink, de a libanoni program folytatódik

Budapest - Rendhagyó módon, skype, illetve telefonkapcsolattal számolt be libanoni tapasztalatairól a sajtónak augusztus 14-én Dr. Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat elnöke és Pavelcze László veszélyhelyzet-kezelési igazgató.

Romok között a túlélőkért

Bejrút - Napok óta a libanoni fővárosban dolgoznak a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai.

Adománygyűjtés és helyszíni segély

Bejrút - A Baptista Szeretetszolgálat 1355-ös adományvonalának tárcsázásával hívásonként 300 forintot lehet eljuttatni Libanonba. További pénzbeli felajánlásokat a 13555555-55555555-55555555-ös bankszámlaszámra várunk „Libanon” közleménnyel.

Tóásó Előd kártérítést kaphat a szörnyű bolíviai börtönévekért

La Paz - Úgy tűnik, ha lassan ugyan, de még a világ olyan helyein is kiderülhet az igazság, mint amilyen Dél-Amerika, mint amilyen Bolívia. Igaz, egy kisebb politikai földindulás kellett hozzá. Tóásó Elődöt kérdeztük a fejleményekről.

December 26-án volt 15 éve annak, hogy lecsapott a dél-kelet ázsiai cunami

Colombo - Elsősorban magyarországi adományozóinak köszönhetően árvaházat és Help-falut épített a Baptista Szeretetszolgálat a 2004-es szökőár után Srí Lankán.

Szakembereink tudását az Egyesült Államokban is nagyra értékelik

Dallas – A Dallas Baptista Egyetemen október 10-én és 11-én először rendeztek Humanitárius Akadémia elnevezésű konferenciát, ahol a magyar Baptista Szeretetszolgálat három szakembere is az előadók között volt.

Lap tetejére