“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Felköszöntöttük a 100 éves Erzsi nénit

Pécs - A Baptista Szeretetszolgálat Országos Szociális Segítő Központ Pécsi Gondozási Központjában január 14-én, kedden megható pillanatok közepette ünnepeltük meg kedves gondozottunk, Erzsi néni 100. születésnapját.

Hűséges szolgálat és eredményes munka a Baptista Szolgáltató Centrumban

Budapest – A Baptista Szolgáltató Centrumban december 4-én a 10. kerületi önkormányzat támogatásával tartós élelmiszert osztottak a munkatársak mintegy 150 rászorulónak. Nemrégiben ugyanott kedves ünnepségen köszönték meg egy házaspár rászorulókért végzett szolgálatát.

Munkáltatói fórum intézményvezetőknek

A Baptista Szeretetszolgálat Országos Szociális Segítő Központja és a Mátészalkai Család és KarrierPONT (CSAKPONT) Géberjénben a szatmári térség szociális intézményvezetői részére szervezett munkáltatói fórumot november végén. A résztvevők a felelős vezetés témaköréről konzultálhattak a Semmelweis Egyetem stratégiai vezetőjével.

Elismerések a cselekvő segítség hőseinek

Budapest ¬– A Szociális Munka Napja alkalmából a Magyarországi Baptista Egyház díjazta a szociális munka területén dolgozó kiválóságainkat.

Kedves munkatársaink, kollégák!

1997-től kezdve november 12-én ünnepeljük a Szociális Munka Napját. Azóta minden évben egyszer van ilyen alkalom, de a szakterületen dolgozók számára – beleértve az ország baptista intézményeit – ez is egy olyan dolgos nap, mint a többi.

Marika néni 90 esztendős lett!

Kedves és megható ünnepséget rendeztek minap, azaz 2019. október 4-én, pénteken a Baptista Szeretetszolgálat Országos Szociális Segítő Központjának Pécsi Gondozási Központjában, ahol az intézmény egyik lakója, Marika néni 90 esztendős lett.

Közösen segíthettünk a Metro áruház munkatársaival

Nyáregyháza - A Baptista Szeretetszolgálat Adományozási Igazgatósága és a Metro áruház dolgozói közösen segítettek Gyenizs Józsefné Annán, aki Nyáregyházán lakik és két felnőtt, súlyosan fogyatékos gyermeket nevel.

Együtt pak(k)oltuk a tanszeradományokat a rászoruló gyerekek iskolakezdéséért

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat június elsején indította el a rászoruló gyerekek beiskolázását segítő kampányát. A program fő eseményeként szervezte meg a segélyszervezet augusztus 22-én, csütörtökön „Sulipak(k)olj Te is!” akcióját.

Önkéntesek dolgoztak az intézményben

Gyömöre - A Baptista Szeretetszolgálat Országos Szociális Segítő Központ gyömörei, Miháldy Borbála Fogyatékosok Nappali Intézményében 2019. július 27-én, szombaton szorgos munka folyt. A szociális intézmény munkatársai és az ellátottak közösen vettek részt a felújítási munkálatokban. A program a Czinka Panna Roma Kulturális Egyesület rendezvénye volt.

Kell egy lehetőség, hogy segítsünk!

Kelet-Magyarország – A Baptista Szeretetszolgálat gyűjtést szervez a legszegényebb településeken élő rászoruló családok megsegítéséért. Támogassa Ön is a Jelenlét Pontokat!

Lap tetejére