“WITH FAITH AND COMPETENCE”

 

ŐK KÉSZEK MEGHALNI ÉRTED.  TE MIT TESZEL MEG ÉRTÜK? 

A Baptista Szeretetszolgálat évek óta azon dolgozik, hogy a társadalom részéről a lehető legnagyobb köszönet illesse azokat, akik a közszolgálatában az életüket is kockáztatják értünk.


A PROGRAMRÓL

A Baptista Szeretetszolgálat egy sok éven át tartó eseti jellegű támogatási rendszerét felváltva 2015 év elején új, hosszú távú programot indított "Tisztelet a Hősöknek" elnevezéssel, amelynek célja a belföldön és külföldön szolgálatteljesítés közben megsérült magyar katonák, rendészeti területen dolgozók, tűzoltók, mentősök és katasztrófavédők, valamint a szolgálatteljesítés közben elhunyt szakemberek hozzátartozóinak támogatása.


A program nem titkolt célja, hogy még szélesebb körben kiterjessze a megbecsülés, a tisztelet és elismerés kultúráját, ahol a társadalom felől a lehető legnagyobb köszönet illeti azokat, akik nem ritkán az életüket kockáztatják a közfeladatok ellátásért és a haza szolgálatáért.

 

A Programon keresztül nyújtott segítség és támogatás nem helyettesíti az egyes állami szervek, szervezetek hatáskörébe utalt szociális támogatásra és kegyeleti gondoskodásra vonatkozó, belső utasításokban és rendeletekben meghatározott hivatalból végrehajtandó, ilyen irányú feladatokat.

 

 ŐK KÉSZEK MEGHALNI ÉRTED.  TE MIT TESZEL MEG ÉRTÜK?
Lap tetejére