“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Segítőkészség és számtalan szeretetteljes pillanat: adománygyűjtő akció

Author: Főadmin Date: 2020. december 02., szerda 16:08

 

Esztergom – A Baptista Szeretetszolgálat OSZSK esztergomi telephelyének munkatársai rendkívül sikeres adománygyűjtő akción vannak túl.

 „Tegyél te is azért, hogy a nélkülözők is terített asztal mellett ünnepelhessék a Karácsonyt!” Ezzel a mottóval hirdette meg a Magyar Élelmiszerbank Egyesület az idei karácsonyi adománygyűjtő akciót.

A Baptista Szeretetszolgálat OSZSK Tábita Alapszolgáltatási Központ esztergomi telephelyének tizennégy munkatársa önkéntes munkában az Esztergomi ALDI áruházban gyűjtötte a tartós élelmiszert az elmúlt hétvégén, péntek délutántól vasárnap estig. A jólelkű adományozók segítségével a lelkes csapat 1533 kilogramm élelmiszert gyűjtött össze. A csomagok a helyi és környékbeli településeken élő rászorulóknak teszik majd örömtelibbé a karácsonyt.

– Nagyon büszke vagyok a csapatra. A kollégák egyöntetűen életre szóló élményként élték meg az adománygyűjtés során tapasztalt emberi segítőkészséget és a számtalan szeretetteljes pillanatot – mondta Rudiné Balla Judit telephelyvezető, az akció koordinátora.

 

 

Lap tetejére