“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Kosárközösség webáruháza: egyik pályázati partnerünk sikeres programja

Author: Főadmin Date: 2020. április 21., kedd 16:51

 

Nyíregyháza - A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány pályázatán jelentős összegű támogatást nyertek el magyarországi civil szervezetek. A Nincs B-Terv! elnevezésű, az Európai Unió társfinanszírozásában megvalósuló pályázati projektben résztvevők egymás után bonyolítják le sikeres programjaikat. 

A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány pályázatán több olyan honi szervezet nyert el jelentős összegű támogatást, amelyek a klímaváltozáshoz kapcsolódó veszélyekre hívják fel a figyelmet és készen állnak arra, hogy tegyenek a magyar társadalom ellenálló képességének javításáért. Néhány a támogatott célok közül: felelős fogyasztási és termelési minták kialakítása és megismertetése, innovatív oktatási módszerek alkalmazása, iskolai előadások, tudatosságnövelés, a helyi termelést, a fenntartható életvitelt népszerűsítő akciók.

A Helyben a Jövőnk Egyesület Nyíregyházi Kosár Bevásárló Közösségek elnevezéssel indított programot. A szervezet beszámolt róla, hogy hamarosan hosszú fejlesztői munka eredményeként elindul közösségük új webáruháza. Megújult külsőt, és ami a legfontosabb, informálisabb megjelenést ígérnek a készítők minden szereplő számára. A Kosárban elindított adományozás eredménye eddig közel másfél millió forintra tehető, a termelők a napokban regisztrálnak és kezdik feltölteni termékeiket az új oldalra.

RELATED NEWS

„Akadt, aki sírva hozta a felajánlását”

Budapest, Győr, Esztergom - Ebben az évben a Baptista Szeretetszolgálat intézményi családjához tartozó Tábita Alapszolgáltatási Központ már három telephelyen tartott élelmiszergyűjtést az elmúlt hétvégén. Budapesten, Győrben és Esztergomban a Magyar Élelmiszerbank keretén belül péntek délutántól vasárnap estig a munkatársak nagy lelkesedéssel álltak az emberek elé adománygyűjtés céljából egy-egy nagyobb üzletben.

November 12-én ünnepeljük a Szociális Munka Napját

Ekkor köszöntjük azok bátor és áldozatos munkáját, akik az egyik legnagyobb kitartást és hitet igénylő hivatás szakemberei az új század eddigi legnehezebb korszakában.

Teltházas kortárs színielőadások a klímaváltozásról

Budapest - A Climate of Change Turné szeptember elején budapesti állomására érkezett, és az olasz társulat két teltházas, nagysikerű előadást tartott a Baptista Szeretetszolgálat szervezésében.

Lap tetejére