“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Ismét nagy sikere volt a Gombóc Pikniknek

Author: Date: 2014. június 03., kedd 00:00

A Tatár Pékséggel és a Magyar Vasúttörténeti Parkkal közös jótékonysági rendezvényre 3.000-en látogattak el.

A Tatár Pékség nagylelkű felajánlásának és a résztvevő családoknak köszönhetően közel 800 ezer Ft bevétel + 300 kg szilvásgombóc - ez az, amit a szombati piknik eredményeként a tiszaszalkai gyermekeknek küldeni tudunk.

A Kossuth Rádió május 31-ei, Szombat délelőtt című műsorban a tiszaszalkai iskola igazgatónője, Csató Nelli beszélt az ott élő gyerekekről, életkörülményeikről. Az igazgatónővel készült interjú 11 óra 8 percnél kezdődik:

http://hangtar.radio.hu/kossuth#!#2014-05-31

RELATED NEWS

„Akadt, aki sírva hozta a felajánlását”

Budapest, Győr, Esztergom - Ebben az évben a Baptista Szeretetszolgálat intézményi családjához tartozó Tábita Alapszolgáltatási Központ már három telephelyen tartott élelmiszergyűjtést az elmúlt hétvégén. Budapesten, Győrben és Esztergomban a Magyar Élelmiszerbank keretén belül péntek délutántól vasárnap estig a munkatársak nagy lelkesedéssel álltak az emberek elé adománygyűjtés céljából egy-egy nagyobb üzletben.

November 12-én ünnepeljük a Szociális Munka Napját

Ekkor köszöntjük azok bátor és áldozatos munkáját, akik az egyik legnagyobb kitartást és hitet igénylő hivatás szakemberei az új század eddigi legnehezebb korszakában.

Teltházas kortárs színielőadások a klímaváltozásról

Budapest - A Climate of Change Turné szeptember elején budapesti állomására érkezett, és az olasz társulat két teltházas, nagysikerű előadást tartott a Baptista Szeretetszolgálat szervezésében.

Lap tetejére