“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Bemutatkozik a Szeretetszolgálat: négy nap a Halfesztiválon

Author: Süni Date: 2014. február 17., hétfő 14:59

 A 2014. február 13-16-ig tartó rendezvényen az érdeklődők megismerhették a Baptista Szeretetszolgálat oktatási és jelképes örökbe fogadási programját is.

A látogatók találkozhattak a Szeretetszolgálat Haitin dolgozó munkatársával is, aki a kinti magyar árvaházat felügyeli, valamint adományért elvihettek egy-egy szép ékszert, amelyet a gyermekek és gondozóik hulladék anyagokból készítettek. Az ékszerek a fesztivált követően a Baptista Szeretetszolgálat adományboltjaiban lesznek megtalálhatóak.

RELATED NEWS

„Akadt, aki sírva hozta a felajánlását”

Budapest, Győr, Esztergom - Ebben az évben a Baptista Szeretetszolgálat intézményi családjához tartozó Tábita Alapszolgáltatási Központ már három telephelyen tartott élelmiszergyűjtést az elmúlt hétvégén. Budapesten, Győrben és Esztergomban a Magyar Élelmiszerbank keretén belül péntek délutántól vasárnap estig a munkatársak nagy lelkesedéssel álltak az emberek elé adománygyűjtés céljából egy-egy nagyobb üzletben.

November 12-én ünnepeljük a Szociális Munka Napját

Ekkor köszöntjük azok bátor és áldozatos munkáját, akik az egyik legnagyobb kitartást és hitet igénylő hivatás szakemberei az új század eddigi legnehezebb korszakában.

Teltházas kortárs színielőadások a klímaváltozásról

Budapest - A Climate of Change Turné szeptember elején budapesti állomására érkezett, és az olasz társulat két teltházas, nagysikerű előadást tartott a Baptista Szeretetszolgálat szervezésében.

Lap tetejére