“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Visegrádi tapasztalatok az örmény és grúz civil kapacitásbővítésben

Author: Főadmin Date: 2015. február 12., csütörtök 13:10

A pályázatot elindító találkozóra grúz, örmény, cseh és szlovák partnereink részvételével került sor Budapesten február 9-10-én. A visegrádi tapasztalatokkal történő civil kapacitásfejlesztési programban az örmény és grúz baptista civilszervezetek mellett a visegrádi országok civilszervezetei (cseh Karitas, szlovák ADRA, és a Baptista Szeretetszolgálat) vesznek részt. A projekt célja intézményi és egyéb fund rasing az örmény és grúz civilszervezetek között. Hétfő reggel először találkozott egymással az öt partnerszervezet, és így a gyakorlatban elindult az egy éves program megvalósítása.

logo

 

logo2

RELATED NEWS

Megújult két oktatóterem Csádban, megtörtént az átadás

N'Djamena - A Hungary Helps Program és a Baptista Szeretetszolgálat közreműködésével két oktatóterem is megújult Csádban.

Látásjavítás modern eszközökkel, magyar szakértelemmel

N'Djamena - A Baptista Szeretetszolgálat a csádi projektek folytatásaként május 21-én elindította az optikusképzést. A tréning célja, hogy a látszerészet területén dolgozó helyi szakembereknek bemutassák a modern technológiára épülő szemvizsgálat és a különböző típusú szemüveglencsék és a szemüvegkészítés aktuális technikai alapismereteit.

Szakemberképzés és egészségügyi segítségnyújtás Csádban

N'Djamena ¬ Többoldalú együttműködés keretében a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei is részt vettek az elmúlt hetekben Csádban lezajlott orvos-humanitárius misszióban.

Lap tetejére