“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Visegrádi tapasztalatok az örmény és grúz civil kapacitásbővítésben

Author: Főadmin Date: 2015. február 12., csütörtök 13:10

A pályázatot elindító találkozóra grúz, örmény, cseh és szlovák partnereink részvételével került sor Budapesten február 9-10-én. A visegrádi tapasztalatokkal történő civil kapacitásfejlesztési programban az örmény és grúz baptista civilszervezetek mellett a visegrádi országok civilszervezetei (cseh Karitas, szlovák ADRA, és a Baptista Szeretetszolgálat) vesznek részt. A projekt célja intézményi és egyéb fund rasing az örmény és grúz civilszervezetek között. Hétfő reggel először találkozott egymással az öt partnerszervezet, és így a gyakorlatban elindult az egy éves program megvalósítása.

logo

 

logo2

RELATED NEWS

Bizonyítványosztás Csádban, a program egy újabb állomása

Csád - Befejeződtek a Hungary Helps Ügynökség és a Baptista Szeretetszolgálat által szervezett számítógépes és varró tanfolyamok Csádban, a magyarok által felújított tanteremben, a Baba Musztapha Kultúrházban.

Két csapatunk is második lett a robotika Európa-bajnokságon

Németország - Június 12 és 16 között, Németországban került megrendezésre az European RoboCup Junior 2024 elnevezésű robotika Európa-bajnokság, melyen a Baptista Szeretetszolgálat robotika tehetségprogramja két rescue kategóriában képviselte Magyarországot.

Megújult két oktatóterem Csádban, megtörtént az átadás

N'Djamena - A Hungary Helps Program és a Baptista Szeretetszolgálat közreműködésével két oktatóterem is megújult Csádban.

Lap tetejére