“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Újra a Fülöp-szigeteken

Author: Főadmin Date: 2013. november 28., csütörtök 16:39

Munkatársaink magukkal vitték azokat a magyar adományokat, melyekből a tájfunt túlélő gyerekek támogatását végzik helyi partnereink. Találkoznak a támogatott gyerekekkel, és folytatják a gyermekotthon előkészítésének munkálatait.

Rescue 24 nemzetközi mentőcsapat is megkezdi munkáját Taclobanban. Amerikai kollégáink a víztisztításban és egészségügyi ellátásban segítenek. Pavelcze László, a nemezetközi csapat vezetője elmondta, hogy óránként kb. 400-500 liter vizet tisztítanak meg egy olyan technológiával, amely a szennyezett esővizet, pocsolyát  is képes ivóvízzé varázsolni.

 A Szeretetszolgálat továbbra is várja azok jelentkezését, akik vállalják, hogy egy éven keresztül havi 3.000 Ft-tal segítik egy fülöp-szigeteki kisgyermek ellátását. A programról bővebb információk awww.fogadjorokbe.hu címen találhatók.

 

RELATED NEWS

Megújult két oktatóterem Csádban, megtörtént az átadás

N'Djamena - A Hungary Helps Program és a Baptista Szeretetszolgálat közreműködésével két oktatóterem is megújult Csádban.

Látásjavítás modern eszközökkel, magyar szakértelemmel

N'Djamena - A Baptista Szeretetszolgálat a csádi projektek folytatásaként május 21-én elindította az optikusképzést. A tréning célja, hogy a látszerészet területén dolgozó helyi szakembereknek bemutassák a modern technológiára épülő szemvizsgálat és a különböző típusú szemüveglencsék és a szemüvegkészítés aktuális technikai alapismereteit.

Szakemberképzés és egészségügyi segítségnyújtás Csádban

N'Djamena ¬ Többoldalú együttműködés keretében a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei is részt vettek az elmúlt hetekben Csádban lezajlott orvos-humanitárius misszióban.

Lap tetejére