“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Újabb, 7,4-es erősségű földrengés rázta meg Nepált

Author: Főadmin Date: 2015. május 13., szerda 14:34

 

Alig több mint két hét telt el a Nepálban 80 éve nem látott erősségű földrengés pusztítása óta. Május 12-én egy Richter-skála szerinti 7,4-es utórengés döntötte le a már meggyengült épületeket. Információink szerint az áldozatok száma mára elérte a százat.

Nepáli kollégáink aktívan segítik a rászorulókat humanitárius segélyezési program keretein belül, ami étel, ivóvíz, sátorponyvák, takarók, tisztálkodási eszközök, valamint gyógyszerek osztását jelenti.

 

RELATED NEWS

Megújult két oktatóterem Csádban, megtörtént az átadás

N'Djamena - A Hungary Helps Program és a Baptista Szeretetszolgálat közreműködésével két oktatóterem is megújult Csádban.

Látásjavítás modern eszközökkel, magyar szakértelemmel

N'Djamena - A Baptista Szeretetszolgálat a csádi projektek folytatásaként május 21-én elindította az optikusképzést. A tréning célja, hogy a látszerészet területén dolgozó helyi szakembereknek bemutassák a modern technológiára épülő szemvizsgálat és a különböző típusú szemüveglencsék és a szemüvegkészítés aktuális technikai alapismereteit.

Szakemberképzés és egészségügyi segítségnyújtás Csádban

N'Djamena ¬ Többoldalú együttműködés keretében a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei is részt vettek az elmúlt hetekben Csádban lezajlott orvos-humanitárius misszióban.

Lap tetejére