“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Tanácskozás a segélyszervezetek ukrajnai jelenlétéről

Author: Süni Date: 2014. március 11., kedd 16:17

A tanácskozáson a Baptista Szeretetszolgálat elnöke, Szenczy Sándor is beszámolt a Szeretetszolgálat helyszíni jelenlétéről, valamint tájékoztatást adott arról, hogy eddig milyen segítséget nyújtott a karitatív szervezet Ukrajnában.

A megbeszélésen nyilvánvalóvá vált, hogy hazánk összes nagy segélyszervezete jelen van a térségben és felkészültek arra, hogy hatékony és gyors segítséget nyújtsanak a kárpátaljai magyarságnak.

A megbeszélés résztvevői megállapodtak a további folyamatos együttműködésben és információcserében.

RELATED NEWS

Megújult két oktatóterem Csádban, megtörtént az átadás

N'Djamena - A Hungary Helps Program és a Baptista Szeretetszolgálat közreműködésével két oktatóterem is megújult Csádban.

Látásjavítás modern eszközökkel, magyar szakértelemmel

N'Djamena - A Baptista Szeretetszolgálat a csádi projektek folytatásaként május 21-én elindította az optikusképzést. A tréning célja, hogy a látszerészet területén dolgozó helyi szakembereknek bemutassák a modern technológiára épülő szemvizsgálat és a különböző típusú szemüveglencsék és a szemüvegkészítés aktuális technikai alapismereteit.

Szakemberképzés és egészségügyi segítségnyújtás Csádban

N'Djamena ¬ Többoldalú együttműködés keretében a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei is részt vettek az elmúlt hetekben Csádban lezajlott orvos-humanitárius misszióban.

Lap tetejére