“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Tanácskozás a segélyszervezetek ukrajnai jelenlétéről

Author: Süni Date: 2014. március 11., kedd 16:17

A tanácskozáson a Baptista Szeretetszolgálat elnöke, Szenczy Sándor is beszámolt a Szeretetszolgálat helyszíni jelenlétéről, valamint tájékoztatást adott arról, hogy eddig milyen segítséget nyújtott a karitatív szervezet Ukrajnában.

A megbeszélésen nyilvánvalóvá vált, hogy hazánk összes nagy segélyszervezete jelen van a térségben és felkészültek arra, hogy hatékony és gyors segítséget nyújtsanak a kárpátaljai magyarságnak.

A megbeszélés résztvevői megállapodtak a további folyamatos együttműködésben és információcserében.

RELATED NEWS

Bizonyítványosztás Csádban, a program egy újabb állomása

Csád - Befejeződtek a Hungary Helps Ügynökség és a Baptista Szeretetszolgálat által szervezett számítógépes és varró tanfolyamok Csádban, a magyarok által felújított tanteremben, a Baba Musztapha Kultúrházban.

Két csapatunk is második lett a robotika Európa-bajnokságon

Németország - Június 12 és 16 között, Németországban került megrendezésre az European RoboCup Junior 2024 elnevezésű robotika Európa-bajnokság, melyen a Baptista Szeretetszolgálat robotika tehetségprogramja két rescue kategóriában képviselte Magyarországot.

Megújult két oktatóterem Csádban, megtörtént az átadás

N'Djamena - A Hungary Helps Program és a Baptista Szeretetszolgálat közreműködésével két oktatóterem is megújult Csádban.

Lap tetejére