“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Nemzetközi tréning a keleti partnerekért

Author: Főadmin Date: 2015. december 01., kedd 11:42

 

A Visegrad Fund elnevezésű alap támogatja azt a nemzetközi projektet, amelynek keleti partnerség programja grúziai és örményországi NGO-k, azaz nem kormányzati, civil szervezetek munkatársait készíti fel tevékenységük folytatására. A Baptista Szeretetszolgálat, mint fő pályázó cseh és szlovák partnereivel, a szakemberek együttműködésével részben például arra készíti fel a grúz és örmény civileket, miként tudják programjaik finanszírozását hosszú távon is biztosítani, megvalósítani, s ennek során rámutatnak arra, mire van szükségük ahhoz, hogy működésük megfelelő legyen. Nemrégiben a grúz fővárosban, Tbilisziben rendeztek egy négynapos tréninget, amelynek során a résztvevők gyakorlati feladatokat is kaptak az előadóktól, közöttük Gál Dávidtól, a Baptista Szeretetszolgálat nemzetközi igazgatójától és Baczkó Zsuzsanna programvezetőtől: a tréning alapja egy nyáron elkészült tananyag volt.Tbilisziben a grúz hallgatókat oktatták a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai, a program a tervek szerint januárban az örmény fővárosban, Jerevánban az örmény hallgatók képzésével folytatódik majd.       

RELATED NEWS

Szakemberképzés és egészségügyi segítségnyújtás Csádban

N'Djamena ¬ Többoldalú együttműködés keretében a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei is részt vettek az elmúlt hetekben Csádban lezajlott orvos-humanitárius misszióban.

Finn segélyszolgálati vezetővel a határon, úton Kárpátaljára

Beregsurány - Az ukrajnai háborúval kapcsolatos kárpátaljai tevékenységét részben a finn Fida segélyszervezettel való együttműködésben hajtja végre a Baptista Szeretetszolgálat.

Libanoni és szíriai gazdákat segít a Hungary Helps Programon keresztül a Baptista Szeretetszolgálat

Bejrút – 2023. július 29-én ünnepélyes keretek között átadtuk a magyar innovációval készült Gyökéritatót a szír és a libanoni gazdák részére. Az ünnepélyes eseményen hazánk libanoni nagykövetségét Fodor Zoltán kereskedelmi attassé, a Hungary Helps Ügynökséget Kovács Péter vezérigazgató és munkatársai, a fogadó felet libanoni partnerszervezetünk vezérigazgatója, Nabil Costa, míg a Baptista Szeretetszolgálatot Gál Dávid ügyvezető igazgató és kollégái képviselték.

Lap tetejére