X

“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Menekültügy és kommunikáció: továbbképzés Szlovéniában

Author: Főadmin Date: 2016. március 23., szerda 12:52

 

A mintegy harminc küldött – akiket Ausztria, Olaszország, Szerbia, Macedónia, Horvátország és Magyarország delegált – a hírközlés technikai újításairól, a háttérmunkákról, valamint a médiával történő együttműködésről hallgathatott meg izgalmas és érdekfeszítő előadásokat.  Az eseményt szervező diplomáciai képviselet nevében Brent Harley, Szlovénia amerikai nagykövete beszédében elmondta: „Ahogy figyeljük a menekültek áramlását, sokan a nyugat-európai célpontok mellett a hazájukba való visszatérést is lehetségesnek tartják. A mi feladatunk az, hogy a technológiát megfelelően használjuk ahhoz, hogy ezeket az embereket a tőlünk telhető legjobb tudásunk szerint tudósítsuk a lehetőségeikről.”

RELATED NEWS

Világbajnoki első és második helyen a baptista robotikások!

Bangkok – Július 12-től 17-ig Thaiföldön rendezték meg a RoboCup Junior 2022 elnevezésű világversenyt, amelyen a Baptista Szeretetszolgálat robotikásai ismét nagyszerűen szerepeltek.

Felhívás adakozásra az ukrajnai események miatt!

Kérjük adományával segítse Ön is a háború miatt kritikus helyzetbe került ukrajnai embertársainkat nehéz helyzetükben!

Híd Kárpátaljáért összefogás

A Híd Kárpátaljáért összefogás keretében a karitatív szervezeteink szálláshelyek és befogadó családok jelentkezését, valamint étkezési kapacitások és tartós élelmiszer felajánlását várják.

Lap tetejére