“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Menekült és oltalmazott családok kirándulása

Author: Főadmin Date: 2016. április 28., csütörtök 15:28

 

A Baptista Integrációs Központ Menekülteket és Oltalmazottakat Befogadó Családok Átmeneti Otthonainak lakói április elején ellátogattak Bécsbe, ahol felejthetetlen napot tölthettek el együtt. A nap folyamán „integethettek” Goethe-nek és Mozart-nak, versenyt futhattak a Schönbrunni Kastély udvarának dombján, végigkóstolhatták a Lindt csokigyár különlegességeit, s még kedvezményes kóstolót is hazavihettek otthon maradt szeretteiknek, barátaiknak. Filmet láthattak arról, hogyan készül a világ talán legfinomabb csokoládéja, magukra ölthették Sissi királyné külsejét, felfrissülhettek a Graben Brunnen csordogáló, hűsítő vizével, s letehették jelképes voksunkat a bécsi és budapesti Parlamentek valamelyikénél: a menekült és oltalmazott családok között utóbbi látványa toronymagasan diadalmaskodott. Az élményekkel eltelt nap végén az otthonok munkatársai és lakói megköszönték az utazási iroda kedves kollégáinak a lehetőséget, valamint azt a kedvességet és türelmet, amit kaphattak aznap.

 

RELATED NEWS

Szakemberképzés és egészségügyi segítségnyújtás Csádban

N'Djamena ¬ Többoldalú együttműködés keretében a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei is részt vettek az elmúlt hetekben Csádban lezajlott orvos-humanitárius misszióban.

Finn segélyszolgálati vezetővel a határon, úton Kárpátaljára

Beregsurány - Az ukrajnai háborúval kapcsolatos kárpátaljai tevékenységét részben a finn Fida segélyszervezettel való együttműködésben hajtja végre a Baptista Szeretetszolgálat.

Libanoni és szíriai gazdákat segít a Hungary Helps Programon keresztül a Baptista Szeretetszolgálat

Bejrút – 2023. július 29-én ünnepélyes keretek között átadtuk a magyar innovációval készült Gyökéritatót a szír és a libanoni gazdák részére. Az ünnepélyes eseményen hazánk libanoni nagykövetségét Fodor Zoltán kereskedelmi attassé, a Hungary Helps Ügynökséget Kovács Péter vezérigazgató és munkatársai, a fogadó felet libanoni partnerszervezetünk vezérigazgatója, Nabil Costa, míg a Baptista Szeretetszolgálatot Gál Dávid ügyvezető igazgató és kollégái képviselték.

Lap tetejére