X

“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Menekült és oltalmazott családok kirándulása

Author: Főadmin Date: 2016. április 28., csütörtök 15:28

 

A Baptista Integrációs Központ Menekülteket és Oltalmazottakat Befogadó Családok Átmeneti Otthonainak lakói április elején ellátogattak Bécsbe, ahol felejthetetlen napot tölthettek el együtt. A nap folyamán „integethettek” Goethe-nek és Mozart-nak, versenyt futhattak a Schönbrunni Kastély udvarának dombján, végigkóstolhatták a Lindt csokigyár különlegességeit, s még kedvezményes kóstolót is hazavihettek otthon maradt szeretteiknek, barátaiknak. Filmet láthattak arról, hogyan készül a világ talán legfinomabb csokoládéja, magukra ölthették Sissi királyné külsejét, felfrissülhettek a Graben Brunnen csordogáló, hűsítő vizével, s letehették jelképes voksunkat a bécsi és budapesti Parlamentek valamelyikénél: a menekült és oltalmazott családok között utóbbi látványa toronymagasan diadalmaskodott. Az élményekkel eltelt nap végén az otthonok munkatársai és lakói megköszönték az utazási iroda kedves kollégáinak a lehetőséget, valamint azt a kedvességet és türelmet, amit kaphattak aznap.

 

RELATED NEWS

Világbajnoki első és második helyen a baptista robotikások!

Bangkok – Július 12-től 17-ig Thaiföldön rendezték meg a RoboCup Junior 2022 elnevezésű világversenyt, amelyen a Baptista Szeretetszolgálat robotikásai ismét nagyszerűen szerepeltek.

Felhívás adakozásra az ukrajnai események miatt!

Kérjük adományával segítse Ön is a háború miatt kritikus helyzetbe került ukrajnai embertársainkat nehéz helyzetükben!

Híd Kárpátaljáért összefogás

A Híd Kárpátaljáért összefogás keretében a karitatív szervezeteink szálláshelyek és befogadó családok jelentkezését, valamint étkezési kapacitások és tartós élelmiszer felajánlását várják.

Lap tetejére