“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Megemlékezés a délkelet-ázsiai szökőár 10 éves évfordulóján

Author: Főadmin Date: 2014. szeptember 11., csütörtök 16:00


Ezzel a koncerttel szeretnénk köszönetet mondani azoknak a támogatóinknak, akik  immáron egy évtizede segítik adományaikkal a szökőárt követő helyreállítási munkáinkat. A Szeretetszolgálattal jelen voltunk Sri Lankán, és Indonéziában is az elmúlt 10 évben, számos intézményt hoztunk létre, és túlélők ezreinek segítettünk az érintett országokban. A Pesti Vigadó Déli teremben tartandó megemlékezés fővédnökének Dr. Kövér Lászlót, az országgyűlés elnökét kértük fel, védnök Dr. Simicskó István államtitkár az Országgyűlés Magyar-Dél-Kelet-Ázsiai Baráti Tagozatának elnöke is. Köszöntőt mond Dr. Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke valamint Szenczy Sándor, a Baptista Szeretetszolgálat elnöke. Az alkalomra meghívtuk az érintett térség országainak nagyköveteit valamint egy fotósorozattal fogjuk bemutatni a helyreállítás felemelő pillanatait, az ott élők életét ma. A fogadást este 7 órai kezdettel Gulyás Emese baptista hegedűművész zenei PhD diplomakoncertje követi a Pesti Vigadó Dísztermében, a Budapesti Fesztiválzenekar művészeinek közreműködésével.

 

A Baptista Szeretetszolgálat a délkelet-ázsiai szökőár által érintett térségben folytatódó munkáját támogathatja a KDB 13555555-55555555-55555555 vagy az OTP 11736082-20054403-00000000 számlaszámokon.


RELATED NEWS

Szakemberképzés és egészségügyi segítségnyújtás Csádban

N'Djamena ¬ Többoldalú együttműködés keretében a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei is részt vettek az elmúlt hetekben Csádban lezajlott orvos-humanitárius misszióban.

Finn segélyszolgálati vezetővel a határon, úton Kárpátaljára

Beregsurány - Az ukrajnai háborúval kapcsolatos kárpátaljai tevékenységét részben a finn Fida segélyszervezettel való együttműködésben hajtja végre a Baptista Szeretetszolgálat.

Libanoni és szíriai gazdákat segít a Hungary Helps Programon keresztül a Baptista Szeretetszolgálat

Bejrút – 2023. július 29-én ünnepélyes keretek között átadtuk a magyar innovációval készült Gyökéritatót a szír és a libanoni gazdák részére. Az ünnepélyes eseményen hazánk libanoni nagykövetségét Fodor Zoltán kereskedelmi attassé, a Hungary Helps Ügynökséget Kovács Péter vezérigazgató és munkatársai, a fogadó felet libanoni partnerszervezetünk vezérigazgatója, Nabil Costa, míg a Baptista Szeretetszolgálatot Gál Dávid ügyvezető igazgató és kollégái képviselték.

Lap tetejére