“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Jótékonysági hangverseny a fülöp-szigeteki árvák megsegítésére

Author: Süni Date: 2014. március 31., hétfő 17:37
Cimkék: jótékonysági koncertSmittné Makray Katalin

A teltházas koncert során a jelenlévők MOZART: Requiem c. művét hallgathatták meg Bátori Éva / Meláth Andrea, Mukk József / Kováts Kolos és a Budapesti Stúdió Kórus / MÁV Szimfonikus Zenekar közreműködésével, és Strausz Kálmán Liszt-díjas karnagy vezényletével.

Az esemény védnöke: Smittné Makray Katalin asszony volt. A jótékonysági koncert a XI. ker. Újbuda Önkormányzata és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósulhatott meg.

A Baptista Szeretetszolgálat a Fülöp-szigeteki gyermekek nevében is köszönetet mond a szervezésért Nemestóti Tördemici Szabó Veronikának.

RELATED NEWS

Szakemberképzés és egészségügyi segítségnyújtás Csádban

N'Djamena ¬ Többoldalú együttműködés keretében a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei is részt vettek az elmúlt hetekben Csádban lezajlott orvos-humanitárius misszióban.

Finn segélyszolgálati vezetővel a határon, úton Kárpátaljára

Beregsurány - Az ukrajnai háborúval kapcsolatos kárpátaljai tevékenységét részben a finn Fida segélyszervezettel való együttműködésben hajtja végre a Baptista Szeretetszolgálat.

Libanoni és szíriai gazdákat segít a Hungary Helps Programon keresztül a Baptista Szeretetszolgálat

Bejrút – 2023. július 29-én ünnepélyes keretek között átadtuk a magyar innovációval készült Gyökéritatót a szír és a libanoni gazdák részére. Az ünnepélyes eseményen hazánk libanoni nagykövetségét Fodor Zoltán kereskedelmi attassé, a Hungary Helps Ügynökséget Kovács Péter vezérigazgató és munkatársai, a fogadó felet libanoni partnerszervezetünk vezérigazgatója, Nabil Costa, míg a Baptista Szeretetszolgálatot Gál Dávid ügyvezető igazgató és kollégái képviselték.

Lap tetejére