X

“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Indulásra kész a speciális mentőcsapat

Author: Főadmin Date: 2016. augusztus 24., szerda 12:45

 

Augusztus 24-én, szerdán hajnalban a Richter-skála szerinti 6,4-es erősségű földrengés rázta meg Olaszország középső részét, epicentruma a Lazio régióbeli Accumoli közelében volt. Több mint 21-en meghaltak, száznál többen eltűntek.Az olasz hatóságok arról tájékoztatták a római magyar nagykövetséget, hogy a jelenlegi ismereteik szerint az áldozatok és a sérültek között nincs magyar állampolgár.  A Baptista Szeretetszolgálat HUBA Rescue24 elnevezésű speciális mentőcsapata készenlétben van és felajánlotta segítségét. Az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatósággal folytatott egyeztetések szerint az olasz hatóságok egyelőre nem kérnek nemzetközi segítséget.  

RELATED NEWS

Világbajnoki első és második helyen a baptista robotikások!

Bangkok – Július 12-től 17-ig Thaiföldön rendezték meg a RoboCup Junior 2022 elnevezésű világversenyt, amelyen a Baptista Szeretetszolgálat robotikásai ismét nagyszerűen szerepeltek.

Felhívás adakozásra az ukrajnai események miatt!

Kérjük adományával segítse Ön is a háború miatt kritikus helyzetbe került ukrajnai embertársainkat nehéz helyzetükben!

Híd Kárpátaljáért összefogás

A Híd Kárpátaljáért összefogás keretében a karitatív szervezeteink szálláshelyek és befogadó családok jelentkezését, valamint étkezési kapacitások és tartós élelmiszer felajánlását várják.

Lap tetejére