“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Holland-magyar adomány érkezett Kárpátaljára

Author: Főadmin Date: 2016. április 19., kedd 17:17

 

A kisdobronyi baptista gyülekezet képviselői használt ruhákból és cipőkből összeállított segélyt vehettek át a Baptista Szeretetszolgálat munkatársaitól a kárpátaljai településen. A holland gyülekezetek által összegyűjtött ruhák és lábbelik a közeli jövőben mintegy kétszáz kárpátaljai családot segítenek majd mindennapi ruházkodási gondjaik megoldásában: az osztást a helyi gyülekezet végzi el az ottani rászorultak érdekében. Az akció része annak a munkának, amit a Baptista Szeretetszolgálat partnereivel immár hosszú ideje – kiemelten az ukrajnai háború és gazdasági válság elmélyülése óta – végez a szinte kilátástalan helyzetbe került magyarok, romák, ukránok és más nemzetiségűek érdekében.

          

RELATED NEWS

Akkumulátorok, más elektronikai eszközök Munkácsra és környékére

Pákozd, Munkács - Akkumulátorokat, invertereket, töltőket és feszültségszabályozókat szállított a határon túlra a Baptista Szeretetszolgálat, a rakomány beszerzését a Hungary Helps Programmal való együttműködésben végeztük el.

Keresztény közösségeket segít a Baptista Szeretetszolgálat

Magyar fejlesztésű mezőgazdasági innovációval segíti a Baptista Szeretetszolgálat az üldözött, vagy humanitárius segítségre szoruló keresztény közösségeket Libanonban, Szíriában és Kenyában.

Földrengés Törökországban: tíz túlélőt talált eddig Antakya-ban a mentőcsapat

Kedden, magyar idő szerint 19 órakor egy 22 éves fiút, majd később egy ugyancsak 22 éves nőt emelt ki a romok alól a Baptista Szeretetszolgálat HUBA Rescue24 Tűzoltó és Kutató-Mentő Nemzetközi Csoportja. Ők voltak az elsők...

Lap tetejére