“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Felkészítő tréning Jerevánban

Author: Főadmin Date: 2016. január 12., kedd 13:40

 

 

Gál Dávid, a segélyszervezet nemzetközi igazgatója és Baczkó Zsuzsanna projektvezető a Visegrádi Alap támogatásával – cseh és szlovák partnereikkel együtt – felkészítő tréninget vezet január 16-tól négy napon át az örmény fővárosban, ahol mintegy félszáz helyi civil szervezet irányítójának, munkatársának adják át tapasztalataikat. Elsősorban arra oktatják örmény kollégáikat, miként kell egy civil szervezetnek megteremteni a megfelelő működéshez szükséges feltételeket, miként kell pályáznia, költségvetést készítenie. Korábban Grúziában (képünkön) már történt egy ilyen felkészítő tréning, ahol a résztvevők nagy sikerként beszéltek a programról, a kapott tudást rendkívül értékesnek nevezték. A jereváni tréning újabb bizonyítéka a Baptista Szeretetszolgálat nemzetközi elismertségének.         

RELATED NEWS

Akkumulátorok, más elektronikai eszközök Munkácsra és környékére

Pákozd, Munkács - Akkumulátorokat, invertereket, töltőket és feszültségszabályozókat szállított a határon túlra a Baptista Szeretetszolgálat, a rakomány beszerzését a Hungary Helps Programmal való együttműködésben végeztük el.

Keresztény közösségeket segít a Baptista Szeretetszolgálat

Magyar fejlesztésű mezőgazdasági innovációval segíti a Baptista Szeretetszolgálat az üldözött, vagy humanitárius segítségre szoruló keresztény közösségeket Libanonban, Szíriában és Kenyában.

Földrengés Törökországban: tíz túlélőt talált eddig Antakya-ban a mentőcsapat

Kedden, magyar idő szerint 19 órakor egy 22 éves fiút, majd később egy ugyancsak 22 éves nőt emelt ki a romok alól a Baptista Szeretetszolgálat HUBA Rescue24 Tűzoltó és Kutató-Mentő Nemzetközi Csoportja. Ők voltak az elsők...

Lap tetejére