“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Felkészítő tréning Jerevánban

Author: Főadmin Date: 2016. január 12., kedd 13:40

 

 

Gál Dávid, a segélyszervezet nemzetközi igazgatója és Baczkó Zsuzsanna projektvezető a Visegrádi Alap támogatásával – cseh és szlovák partnereikkel együtt – felkészítő tréninget vezet január 16-tól négy napon át az örmény fővárosban, ahol mintegy félszáz helyi civil szervezet irányítójának, munkatársának adják át tapasztalataikat. Elsősorban arra oktatják örmény kollégáikat, miként kell egy civil szervezetnek megteremteni a megfelelő működéshez szükséges feltételeket, miként kell pályáznia, költségvetést készítenie. Korábban Grúziában (képünkön) már történt egy ilyen felkészítő tréning, ahol a résztvevők nagy sikerként beszéltek a programról, a kapott tudást rendkívül értékesnek nevezték. A jereváni tréning újabb bizonyítéka a Baptista Szeretetszolgálat nemzetközi elismertségének.         

RELATED NEWS

Bizonyítványosztás Csádban, a program egy újabb állomása

Csád - Befejeződtek a Hungary Helps Ügynökség és a Baptista Szeretetszolgálat által szervezett számítógépes és varró tanfolyamok Csádban, a magyarok által felújított tanteremben, a Baba Musztapha Kultúrházban.

Két csapatunk is második lett a robotika Európa-bajnokságon

Németország - Június 12 és 16 között, Németországban került megrendezésre az European RoboCup Junior 2024 elnevezésű robotika Európa-bajnokság, melyen a Baptista Szeretetszolgálat robotika tehetségprogramja két rescue kategóriában képviselte Magyarországot.

Megújult két oktatóterem Csádban, megtörtént az átadás

N'Djamena - A Hungary Helps Program és a Baptista Szeretetszolgálat közreműködésével két oktatóterem is megújult Csádban.

Lap tetejére