“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Felkészítő tréning Jerevánban

Author: Főadmin Date: 2016. január 12., kedd 13:40

 

 

Gál Dávid, a segélyszervezet nemzetközi igazgatója és Baczkó Zsuzsanna projektvezető a Visegrádi Alap támogatásával – cseh és szlovák partnereikkel együtt – felkészítő tréninget vezet január 16-tól négy napon át az örmény fővárosban, ahol mintegy félszáz helyi civil szervezet irányítójának, munkatársának adják át tapasztalataikat. Elsősorban arra oktatják örmény kollégáikat, miként kell egy civil szervezetnek megteremteni a megfelelő működéshez szükséges feltételeket, miként kell pályáznia, költségvetést készítenie. Korábban Grúziában (képünkön) már történt egy ilyen felkészítő tréning, ahol a résztvevők nagy sikerként beszéltek a programról, a kapott tudást rendkívül értékesnek nevezték. A jereváni tréning újabb bizonyítéka a Baptista Szeretetszolgálat nemzetközi elismertségének.         

RELATED NEWS

Megújult két oktatóterem Csádban, megtörtént az átadás

N'Djamena - A Hungary Helps Program és a Baptista Szeretetszolgálat közreműködésével két oktatóterem is megújult Csádban.

Látásjavítás modern eszközökkel, magyar szakértelemmel

N'Djamena - A Baptista Szeretetszolgálat a csádi projektek folytatásaként május 21-én elindította az optikusképzést. A tréning célja, hogy a látszerészet területén dolgozó helyi szakembereknek bemutassák a modern technológiára épülő szemvizsgálat és a különböző típusú szemüveglencsék és a szemüvegkészítés aktuális technikai alapismereteit.

Szakemberképzés és egészségügyi segítségnyújtás Csádban

N'Djamena ¬ Többoldalú együttműködés keretében a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei is részt vettek az elmúlt hetekben Csádban lezajlott orvos-humanitárius misszióban.

Lap tetejére