“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Elindultak Kijevbe a baptisták

Author: Süni Date: 2014. február 21., péntek 14:55

Az elmúlt napokban a kijevi székhelyű ukrán baptisták gyülekezeteiket megnyitották a rászorulók előtt, templomaikat kórházként használják a sebesültek és betegek ellátására. Ezekre azért volt szükség, mert a megsebesült tüntetők közül többen életüket féltve visszautasítják a kórházi kezelést az egyébként már amúgy is telített intézményekben, és máshol keresnek segítséget.

A keresztyén orvosok egymást váltva segítik az egészségügyi ellátásra szoruló embereket – ezt egy olyan lehetőségnek gondolják, mely által kimutathatják szeretetüket Jézus és felebarátaik felé.

A Baptista Szeretetszolgálat a 1355-ös adományvonalon gyűjtés indít az ukrajnai áldozatok megsegítésére. Egy hívással vagy SMS küldésével 300 forinttal támogatható a sérültek ellátása. A felajánlásokat “Ukrajna” megjelöléssel a KDB Bank 13555555-55555555-55555555 –ös számlaszámon is várja a Baptista Szeretetszolgálat.

Kapcsolattartó:

Révész Szilvia
BSZA – Kommunikáció
20/ 886 -3752
szilvia@baptistasegely.hu

RELATED NEWS

Bizonyítványosztás Csádban, a program egy újabb állomása

Csád - Befejeződtek a Hungary Helps Ügynökség és a Baptista Szeretetszolgálat által szervezett számítógépes és varró tanfolyamok Csádban, a magyarok által felújított tanteremben, a Baba Musztapha Kultúrházban.

Két csapatunk is második lett a robotika Európa-bajnokságon

Németország - Június 12 és 16 között, Németországban került megrendezésre az European RoboCup Junior 2024 elnevezésű robotika Európa-bajnokság, melyen a Baptista Szeretetszolgálat robotika tehetségprogramja két rescue kategóriában képviselte Magyarországot.

Megújult két oktatóterem Csádban, megtörtént az átadás

N'Djamena - A Hungary Helps Program és a Baptista Szeretetszolgálat közreműködésével két oktatóterem is megújult Csádban.

Lap tetejére