“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Élet a szupertájfun után

Author: Főadmin Date: 2013. december 03., kedd 16:05

 Amerikai partnereinkkel együtt óránként 400-500 l tiszta ivóvízet állítottunk elő a Bethany kórház betegei, orvosai,ápolói  illetve az itt elhelyezett hajlék nélküliek számára. A víztisztító berendezés folyamatosan dolgozik, a gép működéséért felelős személyzet a nap 24 órájában 4 órás váltásban.  Az így előállítottt tiszta víz elegendő mennyiséget jelent a kórháznak és a környéknek. A munkatársak másik csoportja az egészségügyi ellátásban segédkezik. Sérülteket látnak el, sebeket kötöznek, gyógyszereket adnak a betegeknek. A gyógyszerek hiánypótlóak, így a kórház dolgozói örömmel fogadták azt az utánpótlást is, ami  a múlt héten a szeretetszolgálat segélyszállítmányában Ceburól érkezett. 

RELATED NEWS

Bizonyítványosztás Csádban, a program egy újabb állomása

Csád - Befejeződtek a Hungary Helps Ügynökség és a Baptista Szeretetszolgálat által szervezett számítógépes és varró tanfolyamok Csádban, a magyarok által felújított tanteremben, a Baba Musztapha Kultúrházban.

Két csapatunk is második lett a robotika Európa-bajnokságon

Németország - Június 12 és 16 között, Németországban került megrendezésre az European RoboCup Junior 2024 elnevezésű robotika Európa-bajnokság, melyen a Baptista Szeretetszolgálat robotika tehetségprogramja két rescue kategóriában képviselte Magyarországot.

Megújult két oktatóterem Csádban, megtörtént az átadás

N'Djamena - A Hungary Helps Program és a Baptista Szeretetszolgálat közreműködésével két oktatóterem is megújult Csádban.

Lap tetejére