“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Cunami 10

Author: Főadmin Date: 2014. december 26., péntek 08:59

Cunami 10

Tíz évvel ezelőtt soha nem látott szökőár söpört végig az Indiai-óceánon, amely közel 230.000 ember halálát okozta, és százezreket tett földönfutóvá.

A Baptista Szeretetszolgálat Rescue 24 speciális mentőcsapata azonnal a helyszínre utazott, hogy segítsen a bajbajutottak mentésében. 

A magyar adományozók nagylelkű adományainak köszönhetően később a Szeretetszolgálat két árvaházat épített Sri Lankán. A két szintes épület éveken át számos kisgyerek elhelyezését, s mintegy 400 gyermek oktatását tette lehetővé.

Köszönjük az adományozók elkötelezettségét, mellyel esélyt adtak a gyermekeknek egy boldogabb, kiteljesedettebb élethez. 

 

A magyar árvaházak felújítását a 13555555-55555555-55555555-ös számlaszámla "cunami" megjelöléssel küldött adományaikkal támogathatják. 

RELATED NEWS

Felhívás adakozásra az ukrajnai események miatt!

Kérjük adományával segítse Ön is a háború miatt kritikus helyzetbe került ukrajnai embertársainkat nehéz helyzetükben!

Híd Kárpátaljáért összefogás

A Híd Kárpátaljáért összefogás keretében a karitatív szervezeteink szálláshelyek és befogadó családok jelentkezését, valamint étkezési kapacitások és tartós élelmiszer felajánlását várják.

A Baptista Szeretetszolgálat meghívására Magyarországra látogatott Nabil Costa

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálatot immár közel húsz éves kapcsolat fűzi a libanoni baptistákhoz, ezért is érkezett hazánkba január végén Nabil Costa, a Libanoni Szociális és Oktatási Társaság vezérigazgatója, a Libanoni Evangéliumi Iskolák főtitkára, a Baptista Világszövetség volt alelnöke.

Lap tetejére