“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Cunami 10

Author: Főadmin Date: 2014. december 26., péntek 08:59

Cunami 10

Tíz évvel ezelőtt soha nem látott szökőár söpört végig az Indiai-óceánon, amely közel 230.000 ember halálát okozta, és százezreket tett földönfutóvá.

A Baptista Szeretetszolgálat Rescue 24 speciális mentőcsapata azonnal a helyszínre utazott, hogy segítsen a bajbajutottak mentésében. 

A magyar adományozók nagylelkű adományainak köszönhetően később a Szeretetszolgálat két árvaházat épített Sri Lankán. A két szintes épület éveken át számos kisgyerek elhelyezését, s mintegy 400 gyermek oktatását tette lehetővé.

Köszönjük az adományozók elkötelezettségét, mellyel esélyt adtak a gyermekeknek egy boldogabb, kiteljesedettebb élethez. 

 

A magyar árvaházak felújítását a 13555555-55555555-55555555-ös számlaszámla "cunami" megjelöléssel küldött adományaikkal támogathatják. 

RELATED NEWS

Szakemberképzés és egészségügyi segítségnyújtás Csádban

N'Djamena ¬ Többoldalú együttműködés keretében a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei is részt vettek az elmúlt hetekben Csádban lezajlott orvos-humanitárius misszióban.

Finn segélyszolgálati vezetővel a határon, úton Kárpátaljára

Beregsurány - Az ukrajnai háborúval kapcsolatos kárpátaljai tevékenységét részben a finn Fida segélyszervezettel való együttműködésben hajtja végre a Baptista Szeretetszolgálat.

Libanoni és szíriai gazdákat segít a Hungary Helps Programon keresztül a Baptista Szeretetszolgálat

Bejrút – 2023. július 29-én ünnepélyes keretek között átadtuk a magyar innovációval készült Gyökéritatót a szír és a libanoni gazdák részére. Az ünnepélyes eseményen hazánk libanoni nagykövetségét Fodor Zoltán kereskedelmi attassé, a Hungary Helps Ügynökséget Kovács Péter vezérigazgató és munkatársai, a fogadó felet libanoni partnerszervezetünk vezérigazgatója, Nabil Costa, míg a Baptista Szeretetszolgálatot Gál Dávid ügyvezető igazgató és kollégái képviselték.

Lap tetejére