X

“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Cunami 10

Author: Főadmin Date: 2014. december 26., péntek 08:59

Cunami 10

Tíz évvel ezelőtt soha nem látott szökőár söpört végig az Indiai-óceánon, amely közel 230.000 ember halálát okozta, és százezreket tett földönfutóvá.

A Baptista Szeretetszolgálat Rescue 24 speciális mentőcsapata azonnal a helyszínre utazott, hogy segítsen a bajbajutottak mentésében. 

A magyar adományozók nagylelkű adományainak köszönhetően később a Szeretetszolgálat két árvaházat épített Sri Lankán. A két szintes épület éveken át számos kisgyerek elhelyezését, s mintegy 400 gyermek oktatását tette lehetővé.

Köszönjük az adományozók elkötelezettségét, mellyel esélyt adtak a gyermekeknek egy boldogabb, kiteljesedettebb élethez. 

 

A magyar árvaházak felújítását a 13555555-55555555-55555555-ös számlaszámla "cunami" megjelöléssel küldött adományaikkal támogathatják. 

RELATED NEWS

Nemzetközi vitaverseny döntő volt Brüsszelben

Brüsszel - Hazai fiatalok is részt vettek azon nemzetközi vitaversenyen, melynek fináléját 2021. november 13-án Brüsszelben rendezték meg.

A vajdaságba is eljutott a segítség: maszkot és fertőtlenítőszert vittünk

Bácsalmás - Több ezer egészségügyi maszkot és nagy mennyiségű fertőtlenítőszert szállított november 19-én, pénteken a határmenti Bácsalmásra a Baptista Szeretetszolgálat, segítve a határon túli magyarság járvány elleni védekezését.

A magyarországi segítséggel épített Haiti gyermekotthonnak most együtt segíthetünk!

Port-au-Prince – A Baptista Szeretetszolgálat a Haitit ért 2010-es pusztító földrengés után helyi és nemzetközi partnerségben épített gyermekközpontot, ahol óvoda, iskola, árvaház és szakképzés is segíti a fiatalokat. Most újabb sürgős támogatásra van szükség.

Lap tetejére