“WITH FAITH AND COMPETENCE”

CEDRON találkozó Pozsonyban

Author: Főadmin Date: 2014. november 07., péntek 12:20

 

A találkozó célja egy olyan kisfilm létrehozása volt, amelyben bemutatásra kerül a Közép-Európai régióban nemzetközi együttműködésben végzett fejlesztő programok jótékony hatása. A kisfilm elkészítéséhez Marek Moucka-t kérték fel, aki több fesztiválon is bizonyította rátermettségét, szakterülete a dokumentumfilmek és reklámfilmek készítése, dokumentum jellegű fényképek készítése. 

 

 A cseh, szlovák, szlovén, osztrák, lengyel és magyar résztvevőkkel lezajlott egy napos találkozót a Visegrad Fund nevű szervezet támogatta. A résztvevő civil szervezeteknek már van több közösen megvalósított programjuk Európában, a jövőben pedig projekteket szeretnének elindítani Szíriában, Boszniában és Afganisztánban is.

 

 

RELATED NEWS

Bizonyítványosztás Csádban, a program egy újabb állomása

Csád - Befejeződtek a Hungary Helps Ügynökség és a Baptista Szeretetszolgálat által szervezett számítógépes és varró tanfolyamok Csádban, a magyarok által felújított tanteremben, a Baba Musztapha Kultúrházban.

Két csapatunk is második lett a robotika Európa-bajnokságon

Németország - Június 12 és 16 között, Németországban került megrendezésre az European RoboCup Junior 2024 elnevezésű robotika Európa-bajnokság, melyen a Baptista Szeretetszolgálat robotika tehetségprogramja két rescue kategóriában képviselte Magyarországot.

Megújult két oktatóterem Csádban, megtörtént az átadás

N'Djamena - A Hungary Helps Program és a Baptista Szeretetszolgálat közreműködésével két oktatóterem is megújult Csádban.

Lap tetejére