“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Támogatás a Tisztelet a Hősöknek elnevezésű program számára

Author: Főadmin Date: 2019. november 06., szerda 15:23

 

Budapest – A napokban érkezett egy különös, de példaértékű támogatói megkeresés a Tisztelet a Hősöknek elnevezésű program részére.

 

Történt már olyan, hogy egy magyar katona könyvet írt missziós emlékeiről, de olyan még nem – és ez példaértékű és követendő –, hogy a könyvből származó bevétel legkevesebb 50 százalékát felajánlja a program részére. Fayer Sándor könyve az Athenaeum kiadó gondozásában jelenik meg és az Ördögi kör címet viseli. A története nem pusztán fikció, ajánljuk mindenkinek, aki szereti a missziós katonatörténeteket.

A Baptista Szeretetszolgálat 2015 elején indította Tisztelet a Hősöknek elnevezéssel programját azzal a céllal, hogy még szélesebb körben kiterjessze a megbecsülés, a tisztelet és elismerés kultúráját azokért, akik nem ritkán az életüket kockáztatják a közfeladatok ellátásért és a haza szolgálatáért, így a magyar katonák, rendészeti területen dolgozók, tűzoltók, mentősök, katasztrófavédők felé.  

Köszönjük a felajánlást! A Baptista Szeretetszolgálat a rendelkezésére álló, kifejezetten erre a célra felhasználható források függvényében képes támogatni kedvezményezettjeit, ezért a program támogatásához civil támogatókat keres (egyéneket és vállalkozásokat).    

Közvetlenül is támogatható a program a http://www.baptistasegely.hu/hosok/a-program-tamogatasa oldalon. 

A könyv rendelhető: https://www.lira.hu/hu/konyv/szepirodalom/felnottirodalom/regenyek/ordogi-kor-3# 

 

 

Lap tetejére