“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Vidám gyermeknapi rendezvény és cirkuszi előadás támogatóink jóvoltából

Author: Főadmin Date: 2023. május 29., hétfő 14:04

 

A Baptista Szeretetszolgálat ebben az évben is megszervezte Vidám Gyermeknap elnevezésű hagyományos gyermeknapi rendezvényét, amelynek során csütörtökön a segélyszervezet mintegy 1300 gyermeket látott vendégül kísérőikkel a Fővárosi Nagycirkuszban. Megtekinthettük együtt „A sztyeppe illata”  című közép-ázsiai cirkuszi előadást, majd a gyerekeket a Deák téri Óriáskeréken is szívesen látták. Azon a napon a hátrányos helyzetű fiatalokat támogatóink jóvoltából egy szelet pizzára és egy üdítőre láthattuk vendégül, de minden gyermek ajándékot is kapott. Aznap velünk voltak sztárvendégeink, eljött a programra Yulaysi Miranda Ferrer énekesnő, a Sztárban sztár leszek! című műsor felfedezettje és Tóth Gergő Krisztián hegedűművész is. Köszönjük a Pizza King Express, a Márka és a XIXO támogatását, önkénteseink segítségét.

Fotók: Sipti photo

 

RELATED NEWS

Új gyermekhospice ház épül, az alapkövét helyeztük el

Törökbálint - A 28 éve alapított Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő Tábitha Gyermekhospice Ház 2011-ben Törökbálinton nyitotta meg kapuit, az intézmény azóta ingyen támogatja a kis betegeket és családtagjaikat. Ma egy új épület alapkövét helyeztük el, amely egyedülálló fejlesztés Magyarországon.

„Én vagyok az élet kenyere…”: konferencia az önkéntességről

Budapest - A Baptista Egyházi Szociális Módszertani Központ konferenciára várta vendégeit csütörtökön Budapesten, a Benczúr utcai Baptista Házba – a téma az önkéntesség volt.

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Lap tetejére