“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Ukrajnából érkezett gyerekek kirándulása, nagyszerű programja a fővárosban

Author: Főadmin Date: 2023. március 20., hétfő 10:32

 

A Kulturális kirándulás a fővárosban című programsorozatunk újabb állomásához érkezett: Baricz Dezső, a Baptista Szeretetszolgálat programvezetője március harmadik hétvégéjén a hozzá csatlakozott önkéntesek élén ukrajnai gyerekeket látott vendégül, elsősorban a Novotel Budapest Danube és a Pizza King Express támogatásával. A látogatás első napján megtekintették a Parlament épületét, jártak a BalloonFly kilátónál és Superfly Budapest játszóházban. A program második napja a Novotel Budapest Danube, és a Vízi Cirkusz - Duna Cirkusz meglátogatásával folytatódott. 

Köszönjük mindazok segítségét, akik lehetővé tették az események lebonyolítását!

RELATED NEWS

Tartós élelmiszert gyűjtünk a zenei rendezvény napján Debrecenben

Debrecen - Június 10-én hatalmas örömünnep lesz a debreceni Nagyerdei Stadionban, ahol az Ez az a nap! elnevezésű nagyszabású nemzetközi keresztény könnyűzenei koncertre kerül sor.

A velencei Zöldliget-iskola győzött a vitaverseny döntőjében

Budapest - A velencei Zöldliget-iskola csapata képviseli majd a magyar diákokat Brüsszelben, miután győzni tudtak egy nemzetközi vitaverseny-sorozat magyarországi döntőjén.

Vidám gyermeknapi rendezvény és cirkuszi előadás támogatóink jóvoltából

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat ebben az évben is megszervezte Vidám Gyermeknap elnevezésű hagyományos gyermeknapi rendezvényét, amelynek során csütörtökön a segélyszervezet mintegy 1300 gyermeket látott vendégül kísérőikkel a Fővárosi Nagycirkuszban.

Lap tetejére