“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Újabb lépés a civil és katonai együttműködés területén

Author: Főadmin Date: 2017. május 29., hétfő 12:25

 

Budapest – A  Baptista Szeretetszolgálat, amely több mint 20 éves hazai és nemzetközi tapasztalatokkal rendelkezik a humanitárius segítségnyújtás, rehabilitáció és fejlesztés területén, idén is szívesen tesz eleget a Magyar Honvédség Civil-katonai Együttműködési és Lélektani Műveleti Központ felkéréseinek. Legutóbb előadást tartott és fórum-beszélgetésen vett részt Gál Dávid nemzetközi igazgató és Horváth Sándor programvezető egy olyan tanfolyamon, amelynek célja, hogy a résztvevőket bevezesse a civil-katonai együttműködés, vagyis a CIMIC műveletek rejtelmeibe. 

RELATED NEWS

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

Lap tetejére