“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Tűz pusztított a mentőcsapat raktárában

Author: Főadmin Date: 2017. június 06., kedd 16:19

 

Szigetszentmiklós – Elektromos tűz miatt június 3-án, szombaton kigyulladt és részben leégett a Baptista Szeretetszolgálat HUBA Rescue24 elnevezésű nemzetközi kutató-mentő csoportjának raktára.


Szombaton 10 óra 30 perckor lobbantak fel a lángok a 60 négyzetméteres szigetszentmiklósi raktárépületben, ahol a téglából épült helyiség fából készült födémszerkezete kezdett égni. Mire sikerült megfékezni a tüzet, mintegy 6 millió forintos kár keletkezett, elsősorban a katasztrófák idején a kitelepítéshez használatos eszközök váltak a lángok martalékává: fektetőanyag, sátor, mobilkonyha, akkumulátoros berendezések és más eszközök. Pavelcze László, a segélyszervezet vészhelyzet-kezelési igazgatója elmondta: miután észlelték a tüzet, maguk kezdték el az oltást, majd a hivatásos tűzoltók 10 perc múlva a helyszínre érkeztek és együtt sikerült megfékezniük a lángokat. A szakember hozzátette, a gyors beavatkozás miatt sikerült elkerülni azt, hogy még nagyobb kár keletkezzen. A raktárkészlet összetételének gyakori változása miatt az eszközök nem voltak biztosítva. Szerencsére senki sem sérült meg, az anyagiak pedig pótolhatóak…         


RELATED NEWS

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Lap tetejére