“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Donald Trump amerikai elnök egyik tanácsadója volt a vendégünk

Author: Főadmin Date: 2019. november 27., szerda 19:15

 

Budapest – Joe Grogan, Donald Trump amerikai elnök belpolitikai tanácsadója 2019. november 27-én, szerdán meglátogatta a Baptista Szeretetszolgálat központját, hogy az amerikai és magyarországi erőfeszítésekről egyeztessen az emberkereskedelem elleni küzdelem kapcsán.

 

Trump elnök és Ivanka Trump kiemelt területnek tartja a modernkori rabszolgaság témáját bel- és külföldön is. Az USA-ban elsősorban a gyermekek megmentése ütközik nehézségekbe, a szükséges reformok összetettek, de Trump elnök szereti a komplex kihívásokat. Gál Dávid a Baptista Szeretetszolgálat munkáját mutatta be az elnöki tanácsadónak, külön kitérve az állami feladatok ellátására, a magyar baptisták szociális és közoktatási szerepvállalására. De Coll Ágnes programvezető az emberkereskedelem elleni erőfeszítéseket, az intézményrendszert, és egy megmentett áldozat megrázó történetet mutatta be. Hári Tibor főigazgató beszámolójában a Baptista Szeretetszolgálat egészségügyi munkáját és a különböző területek kölcsönhatását emelte ki Joe Grogannak, az amerikai elnök belpolitikai tanácsadójának. 

 

RELATED NEWS

Kanadai szakemberek tréningje a Baptista Szeretetszolgálat munkatársainak

Budapest - Kiváló felkészülési lehetőséget nyújtott a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei számára az a tréning, amelyet a közelmúltban kanadai szakemberek tartottak a budapesti Baptista Házban, a Benczúr utcában.

Ünnepség az Akadémián, a Veritas első végzős osztályával

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat oktatási intézményeinek családjához tartozó – a közelmúltban Szenczy Sándor álmai nyomán megvalósult – Veritas Collegiate Academy Budapest Gimnázium első végzős osztályának bizonyítványosztó ünnepségét minap méltó helyszínen, a Magyar Tudományos Akadémián rendeztük meg.

Autós felvonulás: mintegy kétszáz gyermek a főváros legszebb útjain

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat szerdán ismét, immár tizennegyedik alkalommal rendezte meg hagyományos autós jótékonysági akcióját.

Lap tetejére