“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Református-baptista megállapodás: történelmi tanévzáró

Author: Főadmin Date: 2017. június 17., szombat 10:59

 

Nagyhalász– A jövőt meghatározó, sok szempontból történelmi jelentőségű egyezmény aláírása történt meg június 16-án, pénteken a nagyhalászi Csuha Antal Baptista Általános Iskola tanévet záró ünnepségén. 

A baptista és a református egyház képviselői oktatási együttműködést írtak alá annak érdekében, hogy a két egyház által fenntartott oktatási intézményekben a jövőben kölcsönösen biztosítsák a tanulók órarendjébe épített saját felekezetű hitoktatást. Az ünnepélyes keretek között aláírt egyezményt a református egyház részéről dr. Papp Kornél, a zsinati oktatásügyi iroda vezetője, a baptista egyház részéről pedig Paróczi Zsolt, az egyház oktatási szaktitkára írta alá. Az együttműködés fontosságát méltatta rövid beszédében Papp János, a Magyarországi Baptista Egyház elnöke és dr. Papp Kornél is.

 

 

RELATED NEWS

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Lap tetejére