“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Teremőröket oktattak a segélyszervezet szakemberei

Author: Főadmin Date: 2016. február 22., hétfő 15:53

 

A Baptista Szeretetszolgálat több rangos nemzetközi programban vesz részt, ezek egyike a Museo Mundial elnevezésű projekt. A tevékenység egyik állomásaként február 22-én, hétfőn teremőrképzést tartottak a segélyszervezet szakemberei a Budapesti Történeti Múzeumban. Gál Dávid nemzetközi igazgató a Baptista Szeretetszolgálat húsz évéről, legfontosabb programjairól, jelenlegi tevékenységéről adott tájékoztatást, majd Baczkó Zsuzsanna programvezető a Museo Mundial projekthez kapcsolódó célok mellett többek között arról beszélt, miért fontosak az Európai Unió számára, hogy megteremtse a megvalósításhoz szükséges feltételeket.A rendhagyó képzés célja az volt, hogy a múzeumi dolgozókat felkészítsék a millenniumi fejlesztési célok bemutatására, arra, hogy a látogatókat világos és egyértelmű információkkal lássák el minden ilyen irányú törekvésről, nemzeti és nemzetközi tevékenységről. A globális témák, a millenniumi fejlesztési célok között szerepel például az, hogy mindenki számára elérhetővé váljon a minőségi oktatás lehetősége, hogy mindenki hozzájusson az egészséges ivóvízhez, de szerepel a törekvések között az édesanyák társadalmi helyzetének javítása is.     

 

RELATED NEWS

Európai baptista vezetők a Baptista Szeretetszolgálatnál

Törökbálint, Velence, Székesfehérvár, Pákozd - Az oktatás, a speciális mentés, a szociális és a logisztikai munka egy-egy fontos szeletével ismerkedtek meg azok a vendégek, akik pénteken délután fővárosi programjukat kiegészítve több Baptista Szeretetszolgálat által fenntartott intézményt és szervezetet is meglátogattak.

Megállapodást kötött az MKI, a baptista egyház és a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - Együttműködési megállapodást kötött a Magyarságkutató Intézet (MKI), a Magyarországi Baptista Egyház és a Baptista Szeretetszolgálat hétfőn.

Felkészülten földön, vízen, de még a levegőben is!

Dunakanyar – A Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei az elmúlt napokban mindent megtettek azért, hogy felkészülten fogadhassuk a Duna tetőzését.

Lap tetejére