“WITH FAITH AND COMPETENCE”

TEMVI projekt

Author: Főadmin Date: 2016. szeptember 12., hétfő 14:13

A projekt célja, hogy mindkét származási országban (Magyarország, Románia) és a tranzit- és célországokban (Franciaország, Olaszország) működő - különböző, de egymást kiegészítő megbízásokkal és szakértelemmel bíró emberkereskedelem ellen küzdő szervezeteket összefogja. 

A közös elkötelezettség alapján összefogja, hogy együttes erővel kezeljék az emberkereskedelem ügyét: az áldozatok azonosítása, védelme és a segítségnyújtás érdekében, továbbá, hogy a bűnügyi hálózatok felszámolásáért harcoljanak - a szakemberhálózat közös munkája és az orientált emberi jogi szemlélet alapján. Partnerek: Emberi Jogi Központ (vezető partner).

Velencei önkormányzat, Egyenlőség Szociális Kooperáció, Volontarius Társulás, Nuovi Vicini Onlus, La Strada, Der Weg Társulás, Azalea Szociális Egyesület (Olaszország), ALC Egyesület (Franciaország), ADPARE (Románia), Baptista Szeretetszolgálat (Magyarország).RELATED NEWS

Kanadai szakemberek tréningje a Baptista Szeretetszolgálat munkatársainak

Budapest - Kiváló felkészülési lehetőséget nyújtott a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei számára az a tréning, amelyet a közelmúltban kanadai szakemberek tartottak a budapesti Baptista Házban, a Benczúr utcában.

Ünnepség az Akadémián, a Veritas első végzős osztályával

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat oktatási intézményeinek családjához tartozó – a közelmúltban Szenczy Sándor álmai nyomán megvalósult – Veritas Collegiate Academy Budapest Gimnázium első végzős osztályának bizonyítványosztó ünnepségét minap méltó helyszínen, a Magyar Tudományos Akadémián rendeztük meg.

Autós felvonulás: mintegy kétszáz gyermek a főváros legszebb útjain

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat szerdán ismét, immár tizennegyedik alkalommal rendezte meg hagyományos autós jótékonysági akcióját.

Lap tetejére