“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Szeretet Üzenete adventi koncert Pécsett, a Baptista Szeretetszolgálat Szociális Intézményben

Author: Főadmin Date: 2014. december 12., péntek 16:41

 

 

A “Szeretet Üzenete” immáron második éve indul útjára Budapestről, a Baptista Szeretetszolgálat pécsi Szociális Intézménybe. A Baptista Szeretetszolgálat munkatársait idén az Andor Ilona Ének-Zenei Általános és Alapfokú Művészeti Iskola 4 pedagógusa, és 17 diákja is elkísérte, hogy egy  adventi műsorral kedveskedjen az intézmény lakóinak, és munkatársainak. A baptista fenntartású iskola magas szinvonalát, és sokszínűségét is bemutató műsorban a növendékek a klasszikus művek mellett modernebb hangvételű darabokat is játszottak.

 

A “Szeretet Üzenete” program a Baptista fenntartású iskolák és Szociális intézmények közötti kapcsolatot kívánja erősíteni. A mintegy 20 oktatási intézmény 800 diákja vállalta, hogy rajzokkal, és kreatív alkotásokkal kedveskednek az intézményeinkben lakó idős embereknek. A program célja, hogy a diákok szociális érzékenységét növeljük, kifejezetten a karácsonyi időszakban, ahol egy ilyen gesztusnak fontos üzenete az ajándékozás mellett, az önzetlenség, és másokkal való törődés kultúrájának építése is. 

 

A műsor után munkatársainkkal meglátogattunk minden itt lakó gondozottat, és személyesen adtuk át ajándékainkat. 

RELATED NEWS

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

Lap tetejére