“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Számítógépeket kapott a Baptista Szeretetszolgálat a Penny Market Kft.-től

Author: Főadmin Date: 2020. december 28., hétfő 15:30

 

Budapest, Kiskunlacháza - A Baptista Szeretetszolgálat értékes adományt kapott az ünnepek előtti napokban.

A hetven darab asztali számítógépet, az ötvenöt darab monitort, valamint a billentyűzetet és egyéb tartozékokat a segélyszervezet munkatársai a pákozdi logisztikai központba szállították, ahonnan az eszközök a szeretetszolgálat intézményi hálózatához kerülnek majd. A használt, de jó állapotban lévő számítógépek és monitorok a Penny Market Kft. adományai, a felújítást és a tesztelést a kiskunlacházai Crumbs Group Kft. végezte el.

Köszönjük!

RELATED NEWS

Új gyermekhospice ház épül, az alapkövét helyeztük el

Törökbálint - A 28 éve alapított Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő Tábitha Gyermekhospice Ház 2011-ben Törökbálinton nyitotta meg kapuit, az intézmény azóta ingyen támogatja a kis betegeket és családtagjaikat. Ma egy új épület alapkövét helyeztük el, amely egyedülálló fejlesztés Magyarországon.

„Én vagyok az élet kenyere…”: konferencia az önkéntességről

Budapest - A Baptista Egyházi Szociális Módszertani Központ konferenciára várta vendégeit csütörtökön Budapesten, a Benczúr utcai Baptista Házba – a téma az önkéntesség volt.

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Lap tetejére