“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Számítógépeket kapott a Baptista Szeretetszolgálat a Penny Market Kft.-től

Author: Főadmin Date: 2020. december 28., hétfő 15:30

 

Budapest, Kiskunlacháza - A Baptista Szeretetszolgálat értékes adományt kapott az ünnepek előtti napokban.

A hetven darab asztali számítógépet, az ötvenöt darab monitort, valamint a billentyűzetet és egyéb tartozékokat a segélyszervezet munkatársai a pákozdi logisztikai központba szállították, ahonnan az eszközök a szeretetszolgálat intézményi hálózatához kerülnek majd. A használt, de jó állapotban lévő számítógépek és monitorok a Penny Market Kft. adományai, a felújítást és a tesztelést a kiskunlacházai Crumbs Group Kft. végezte el.

Köszönjük!

RELATED NEWS

November 24-én, pénteken elindult az idei, sorban a 20. Cipősdoboz Akció

Idén 20. alkalommal szervezi meg a Baptista Szeretetszolgálat a Cipősdoboz Akciót, mely mára Magyarország legnagyobb karácsonyi segélyakciójává vált. Az ajándékokat rászoruló gyermekeknek juttatjuk el, olyanoknak, akiknél talán más nem is kerül a fa alá.

Fejlesztés Seregélyesen: épületszárnnyal bővült a Hétszínvirág baptista óvoda

Seregélyes - Új bölcsődei szárnnyal bővült a seregélyesi Hétszínvirág Baptista Óvoda épülete, melyben november elején kezdődhetett az oktató-nevelő munka.

A baptista gimnázium viszonyítási pont a tehetséggondozás területén

Budapest - A Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára mondott köszöntőt az Addetur Baptista Gimnázium, Technikum és Szakiskola fennállásának 30. évfordulója alkalmából tartott ünnepségen.

Lap tetejére