“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Szájmaszkok és arcpajzsok hajléktalanok ellátását végző intézményeknek

Author: Főadmin Date: 2020. április 18., szombat 13:49

 

Budapest  - A Baptista Szeretetszolgálat oktatási és szociális intézményeiben folyamatosan készítik a szájmaszkokat, a Seregélyesi Baptista Általános Iskolából például már több ezer különleges anyagból összeállított darabot küldtek el oda, ahol arra a legnagyobb szükség van.


Minap Seregélyesről kapott összesen nyolcszáz darabot három intézmény, a Baptista Szociális Centrum Maglódi úti telephelye, az Utcafront Menedék Hajléktalan Személyek és Szenvedélybetegek Integrált Intézménye a Bánya utcában és a Myrai Vallási Közhasznú Egyesület hajléktalanok nappali intézménye. A Rescue24 Tűzoltó és Kutató- Mentő nemzetközi csoport arcpajzsokkal segített.


RELATED NEWS

Kanadai szakemberek tréningje a Baptista Szeretetszolgálat munkatársainak

Budapest - Kiváló felkészülési lehetőséget nyújtott a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei számára az a tréning, amelyet a közelmúltban kanadai szakemberek tartottak a budapesti Baptista Házban, a Benczúr utcában.

Ünnepség az Akadémián, a Veritas első végzős osztályával

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat oktatási intézményeinek családjához tartozó – a közelmúltban Szenczy Sándor álmai nyomán megvalósult – Veritas Collegiate Academy Budapest Gimnázium első végzős osztályának bizonyítványosztó ünnepségét minap méltó helyszínen, a Magyar Tudományos Akadémián rendeztük meg.

Autós felvonulás: mintegy kétszáz gyermek a főváros legszebb útjain

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat szerdán ismét, immár tizennegyedik alkalommal rendezte meg hagyományos autós jótékonysági akcióját.

Lap tetejére