“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Szabolcsi településeken osztottak frissítőt a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai

Author: Főadmin Date: 2020. április 16., csütörtök 20:58

Rohod, Laskod, Levelek, Nyíribrony – A Baptista Szeretetszolgálat munkatársai a Gryphon Business Consulting Kft. nagylelkű felajánlásának köszönhetően némi frissítő herbál teával kedveskedhettek több mint félezer Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei óvodás és kisiskolás számára.

Egy hónapja, hogy az iskolák és az óvodák jól megszokott mindennapi rutinját egy soha eddig nem tapasztalt, egészen más gyakorlat szakította meg. A napi házi feladatok heti feladatsorokká változtak, a padtársak már nem karnyújtásnyira ülnek, a szünetekben nincsen fogócska a folyosón vagy az udvaron, és senki sem cserélheti el becsomagolt tízóraiját sem. Ehelyett naponta, hol hetente az iskola udvarán kapják meg a családok a napi, hol heti, hideg vagy meleg „batyut”: zsemlét, almás pitét vagy parizert. A Baptista Szeretetszolgálat munkatársai a Gryphon Business Consulting Kft. nagylelkű felajánlásának köszönhetően némi frissítő herbál teával kedveskedhettek több mint félezer Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei óvodás és kisiskolás számára, hogy a megváltozott rutinba némi „új ízt”, a csüggedt arcokra pedig egy kis mosolyt csempésszenek.


RELATED NEWS

Kanadai szakemberek tréningje a Baptista Szeretetszolgálat munkatársainak

Budapest - Kiváló felkészülési lehetőséget nyújtott a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei számára az a tréning, amelyet a közelmúltban kanadai szakemberek tartottak a budapesti Baptista Házban, a Benczúr utcában.

Ünnepség az Akadémián, a Veritas első végzős osztályával

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat oktatási intézményeinek családjához tartozó – a közelmúltban Szenczy Sándor álmai nyomán megvalósult – Veritas Collegiate Academy Budapest Gimnázium első végzős osztályának bizonyítványosztó ünnepségét minap méltó helyszínen, a Magyar Tudományos Akadémián rendeztük meg.

Autós felvonulás: mintegy kétszáz gyermek a főváros legszebb útjain

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat szerdán ismét, immár tizennegyedik alkalommal rendezte meg hagyományos autós jótékonysági akcióját.

Lap tetejére