“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Sokan megmozdultak Jánosért

Author: Főadmin Date: 2015. május 04., hétfő 15:22

A Baptista Szeretetszolgálat ajánlotta fel az első 100 ezer forintot és felhívást tett közzé János gyógyulása érdekében. Bár sok jó szándékú adományozó jelezte segítő szándékát, a segélyszervezetet azóta sajnos arról kapott értesítést, hogy János szervezete feladta a küzdelmet és a kisfiú vasárnap éjjel meghalt a kórházban.

A Baptista Szeretetszolgálat ezúton értesíti az adományozókat, hogy az összegyűlt összeget felajánlja a család részére, a temetési költségek fedezésére. A segélyszervezet arra kéri az érintetteket, hogy aki adományát más célra kívánja fordítani, arról értesítse a Baptista Szeretetszolgálatot a hbaid@hbaid.org címen.

Köszönjük!

 

RELATED NEWS

Új gyermekhospice ház épül, az alapkövét helyeztük el

Törökbálint - A 28 éve alapított Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő Tábitha Gyermekhospice Ház 2011-ben Törökbálinton nyitotta meg kapuit, az intézmény azóta ingyen támogatja a kis betegeket és családtagjaikat. Ma egy új épület alapkövét helyeztük el, amely egyedülálló fejlesztés Magyarországon.

„Én vagyok az élet kenyere…”: konferencia az önkéntességről

Budapest - A Baptista Egyházi Szociális Módszertani Központ konferenciára várta vendégeit csütörtökön Budapesten, a Benczúr utcai Baptista Házba – a téma az önkéntesség volt.

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Lap tetejére