“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Sikeresen zárult a Cipősdoboz Akció

Author: Süni Date: 2014. január 03., péntek 10:10

Ezzel az idei adományok mértéke 25%-al nőtt a tavalyihoz képest – az ajándék összértéke 120 millió forint, emellett pedig tízmillió forintnyi támogatás érkezett a 1355-ös telefonos cipősdoboz adományvonalra is. A Shopline közreműködésével ezer online vásárlású cipősdoboz ajándékot adományoztak. Az akció záróeseményére december 22-én a Papp László Budapest Sportarénában került sor tízezer ember előtt.

Az idén jubileumi, vagyis tizedik alkalommal megszervezett akcióhoz számtalan iskola, cég, baráti közösség és magánember csatlakozott, így sok hazai nagycsaládban, szegény sorsú közösségek köreiben és Böjte Csaba erdélyi gyerekotthonaiban is örülhettek a karácsonyi ajándékoknak.

Sok látogatót fogadott a Deák téren felállított Cipősdoboz Vár, ahol személyesen a Doboztündér vette át az ajándékot. Itt működött Magyarország legkisebb temploma, a Kétszemélyes Katedrális is, ahol személyre szóló karácsonyi üzenetet kaphattak a látogatók lelkészektől és közéleti személyiségektől.

Szenczy Sándor, a Szeretetszolgálat elnöke elmondta: idén az emberek szívesen, sokat és jó minőségben dobozoltak, ugyanakkor nőtt az igény is az ajándékok iránt a rászorulók körében. A Baptista Szeretetszolgálat az adományozóknak köszönhetően idén karácsonykor negyvenötezer rászorulón tudott segíteni, összesen százötven millió forint értékben.

RELATED NEWS

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Lap tetejére